Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Středě vévodí chladná stříbrná

Nechte se ovládnout stříbrnou!
26. března 2014 | 08:00

Stříbrná představuje luxusnější variantu šedé. Je ale daleko hravější veselejší a má zkrátka šmrnc. Je tou pravou barvou pro vás?

...
Autor: Archiv firem
Zase ta móda

Dalším trendem v módě, který nás bude doprovázet celé jaro a léto, jsou metalické barvy, na všem, pořád a neustále. Vyberte si z barev ušlechtilých kovů, tu, která vám je nejbližší. Já osobně fandím stříbrné, je tak studená, odměřená a přitom elegantní a skvostná. Jestli se necítíte na stříbrné kalhoty, sáhněte alespoň po lodičkách, skvělé mají například v Marks&Spenceru. Stylový chladný outfit získáte, pokud stříbrnou sladíte s ostře modrou. Výsledný efekt? Dokonalost!

Zajímavé využití stříbrné může být stylový melír do vašich vlasů, jež pomalu ztrácí svojí barvu. Díky němu ukážete, že umíte stárnout s grácií a že se toho nebojíte. Lehké stříbrné stíny nebo linky, mohou krásně rozzářit vaše oči, které se tím opticky zvětší, a ve spojení se správnou řasenkou se stanete mrkací panenkou.

Co o vás prozradí

Jestliže je stříbrná vaší oblíbenou barvou, jste zcela jistě velmi intuitivní a bystrá. Převažuje ve vás ale povaha introverta, jež rád hloubá hluboko ve svých myšlenkách. Oblíbenost stříbrné vás přímo předurčuje k tomu, abyste psala poezii nebo knižní příběhy a mohla ze sebe vydat celý váš vnitřní svět. Člověk, který fandí této barvě kovu, rád zkouší nové věci a objevuje příležitosti, které se mu nabízí. V lásce ale takový člověk často váhá a nepustí si jen tak někoho k tělu. Vždy se řídí rozumem a srdce nechává stranou.

...
Autor: Profimedia.cz
Kde najdete stříbrnou

Stříbrná byla hojně používána i v umění, díky jejím kvalitám a zářivosti. Mezi šperky zůstává stále velmi oblíbená, ať už kvůli přijatelné ceně nebo kvůli skvělému vzhledu, a této oblibě se těší již desetiletí. Stejně jako zlato, je i stříbrná znakem určitého luxusu a to určitě ještě nějakou chvíli potrvá.

V dnešním světě plném minimalistických bytů a domů, je ke kombinaci studeného skla, popřípadě betonu, stříbrná ten pravý doplněk. Podtrhne chlad interiéru, ale zároveň ho zútulní a dodá mu osobitý ráz.

Stříbrná je jednou z barev, kterou nejčastěji volí majitelé aut. Vyzařuje bezpečnost a styl. Člověk, který si takové auto vybere je jistě na úrovni a má skvělý vkus. 

Autor: Kristýna Dolejšová