Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Dokonalá proměna

19. března 2014 | 00:00
Prezentace klienta |

Omládnout, mít hubenější postavu a celkově zkrásnět lze dnes pomocí moderních metod mnohem snadněji, šetrněji a hlavně rychleji než kdykoliv dříve. Na jednu takovou proměnu se pojďme podívat.

 

Paní Emília (44) vyhrála v soutěži se Simonou Krainovou a Klinikou YES VISAGE celkovou proměnu. „Mým přáním bylo mít opět hubenější postavu, která s věkem odolává i mým občasným snahám o pohyb. A pak samozřejmě asi jako každá žena trochu omládnout,“ svěřila se paní Emília.

Autor: www.yesvisage.cz

Dokonalé tělo za 2 hodiny

„Bylo to jako mávnutí kouzelným proutkem,“ popsala Emilia výsledek po liposukci. Nebyl to však kouzelný proutek, ale tenký laser. Tedy přesněji Laserová liposukce SlimLipo - nejmodernější, nejšetrnější a hlavně nejpopulárnější liposukce, kterou současná estetická medicína nabízí. Nejenže je to liposukce bezbolestná, bez nutnosti celkové anestezie, ale po této liposukci se bez dlouhého zotavování můžete už druhý den vrátit zpátky do běžného života. Tedy hubnutí rychlé a komfortní. A navíc je zde dvojí efekt. Jednak tuky mizí a zároveň laser působí na pokožku, která se vypne, zpevní a po zákroku snadno přilne zpět k tělu. Takže odpadá vznik kožních převisů a předchází se tak dalším chirurgickým zákrokům, jak nám vysvětlil MUDr. Martin Paciorek z Kliniky YES VISAGE.  Více informací na www.yesvisage.cz/slimlipo

Autor: www.yesvisage.cz

Mladší bez skalpelu

„Mým problémem nebyly ani tolik vrásky, jako spíše padající tváře. Nejenže mne to dle mého názoru dělalo starší, ale hlavně to vytvářelo smutný a věčně strhaný a unavený obličej, což se promítalo do mého soukromého i pracovního života. Nevěděla jsem co s tím. Kosmetika už nezabírala, ale na druhou stranu na klasický facelift jsem se opravdu ještě necítila,“ svěřila se paní Emília. „Toto je ukázková indikace pro novinku v omlazení a vypnutí obličeje YES Lifting. Ten „zavěsí a upevní” obličej a napraví a zpomalí tak fyziologické změny poklesu tkáně obličeje a krku způsobené stárnutím,“ vysvětlila nám primářka Kliniky YES VISAGE MUDr. Monika Kavková.

Autor: www.yesvisage.cz

YES Lifting je šetrná technika vypnutí kůže, nápravy propadlých nebo pokleslých tváří a kontur, což vede i k vyhlazení vrásek. Vše je řešeno jen vpichy speciální kanylou, bez nutnosti použití skalpelu a jakéhokoliv odřezávání kůže. Nevznikají tedy ani žádné jizvy a zákrok se provádí jen v lokálním znecitlivění, které zajistí bezbolestný průběh a klient může ihned po zákroku odcházet domů. Více informací na www.yesvisage.cz/yes-lifting

Autor: www.yesvisage.cz
Autor: www.yesvisage.cz

Nový pohled na svět

Padající víčka, povislá kůže, tukové výhřezy a váčky pod očima jsou častým problémem, který se s přibývajícím věkem dotýká mnoha lidí. Povislá víčka trápila i paní Emílii. „Na Klinikách YES VISAGE využíváme s úspěchem nejmodernější techniku umožňující provést úpravu víček ambulantně a v mnohem kratším časovém intervalu, pouze v místním znecitlivění a s omezením viditelných jizev. Minimalizujeme pooperační bolestivost, otoky či podlitiny a zároveň výrazně zkracujeme dobu hojení,“ pověděl nám o zákroku primář kliniky MUDr. Miroslav Krejča, Ph.D. Více informací na www.yesvisage.cz/vicka

Autor: www.yesvisage.cz

Celková spokojenost

Lékaři Kliniky YES VISAGE jsou se svým výsledkem spokojeni, ale jak je spokojena sama paní Emília? „Z výsledku jsem byla opravdu nadšená a to hned ze dvou důvodů. Nejenže mám výrazněji hubenější postavu a mladší tvář, ale celé se to obešlo bez operací, bez narkózy, pobytů v nemocnici a hlavně bez dlouhého hojení, které by mě vyřadilo z práce a ze života. Zpočátku jsem měla obavy a opravdu jsem nevěřila, že to může být až tak jednoduché a rychlé. Jsem jako nová a mladší, ale hlavně jsem to pořád já. Všichni si všimli pozitivní změny, ale ti kteří nevěděli, co se se mnou dělo, netušili co. Ptali se, zda jsem nebyla na delší dovolené, že vypadám opravdu odpočatě, nebo zda dokonce nemám nového přítele,“ svěřila se se smíchem paní Emília. Více informací o zákrocích naleznete na www.yesvisage.cz.

Video se připravuje ...
 • VIDEO: www.yesvisage.cz

 

O klinice

Klinika YES VISAGE se svými pobočkami v Praze, Brně, Ostravě a Bratislavě je moderní klinikou estetické medicíny a plastické chirurgie. Garancí vysoké odborné úrovně s dlouholetými zkušenostmi a praxí je tým mezinárodně uznávaných specialistů pod vedením plastického chirurga primáře MUDr. Miroslava Krejči, PhD., primářky MUDr. Moniky Kavkové za estetickou dermatologii a MUDr. Pavla Bočka za preventivní medicínu. Více o klinice na www.yesvisage.cz.

 

Autor: www.yesvisage.cz


Vyhrajte proměnu zdarma

I vy můžete vyhrát vysněnou postavu nebo mladší pleť. Soutěžit se Simonou Krainovou a Klinikou YES VISAGE o proměnu dle vašeho přání můžete na www.yesvisage.cz.