Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Punčocháče a ponožky: Jaké zrovna letí a po jakých sáhnout, když nechcete černé?

1. října 2017 | 06:00

Už se definitivně ochladilo tak, že bez punčocháčů k sukni a ponožek ke kalhotám to nejde. Ale co se trochu odvázat a být trendy i v těchto doplňcích oblečení, které mohou váš outfit pozdvihnout o notný kus výše? 

Letos na podzim se fantazii meze nekladou. Ponožky hýří všemi barvami a objevují se na nich nejrůznější vzory a motivy. Takové ponožky by však měly být vidět! Ideální obuv k nim jsou tedy oxfordky. Ty, co si netroufají na barevné kreace ani na ponožkách, si mohou vybrat opravdu trendy síťovinu nebo ponožky s mašlí, které připomínají boty na balet. Hravé ponožky můžete sehnat na happysockseshop.cz.

Bez punčocháčů bychom v chladných dnech mohly na sukně a šaty zapomenout. Letos zůstaňte raději u černé barvy. Stejně jako na ponožkách se nevyhnete síťovanému trendu. Dále můžete vybírat z punčocháčů, které mají na sobě puntíky, pruhy nebo krajku. Kvalitní zakoupíte například v obchodech Calzedonia a velký výběr je i na Zoot.cz.

Tip: Síťované punčocháče nemusíte oblékat jen k šatům nebo sukním. Vezměte své oblíbené roztrhané kalhoty a oblečte punčochy pod ně. Síťovina bude rafinovaně vykukovat. Celek dotáhnete kotníkovými botami a ohrnutými nohavicemi, díky nimž síťované punčochy ještě více ukážete.

Inspirujte se naší fotogalerií!

Chcete se dozvědět více o punčochách, tak se podívejte na video!

Video se připravuje ...
Vše o punčochách a punčocháčích: Jaké nosit na ples či ke krátké sukni? • VIDEO: Adam Balažovic

Autor: Markéta Tošnarová