Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Bižuterie tohoto podzimu? Jednoznačně velká a výrazná!

  • 17. září 2017 | 06:00

    Tento podzim musíte zaujmout pozornost. Výrazné barvy, široké rukávy a velká bižuterie, kterou nikdo nepřehlédne. Zamilujete si křiklavé extravagantní náhrdelníky, nebo oversize náušnice?

  • Kruhové tvary

    Kruhy naleznete snad na veškeré bižuterii. Objevují se nejen na náušnicích, ale i na náhrdelnících, nejčastěji těch delších a vrstvených. Tento trend uvítají nejen minimalistky.

    Bershka, 199 Kč
    Autor: archiv firem

  • Oversize náušnice

    Výrazné náušnice noste, pokud chcete být nepřehlédnutelná. Letos si návrháři oblíbili náušnice se střapci, a to v nejrůznějších výrazných odstínech. Nosí se jak dlouhé až po ramena, tak ty kratší. K takovýmto náušnicím volte jednoduchý outfit, třeba v kontrastních barvách.

    Zara, 399 Kč
    Autor: archiv firem

  • Štrasové kamínky

    Šperky se štrasovými kamínky se hodí spíš na večerní události. Vzít si je můžete na večírek, ale i na večeři. Tyto blýskavé bílé kamínky můžou na některých kouscích působit lacině, proto pečlivě vybírejte.

    Bershka, 249 Kč
    Autor: archiv firem

  • Perly

    Perlám se letos nevyhnete. V létě se objevily na denimových kouscích a teď i na bižuterii. Nejedná se však o klasické perlové náhrdelníky jako ve starých dobách, objevují se v mnohem modernějších podobách.

    Zara, 299 Kč
    Autor: archiv firem

  • Kombinované náušnice

    Asymetrie je opět v kurzu. V roce 2015 bylo módní nosit pouze jednu náušnici. Trend tohoto podzimu zní jasně: nezaobírejte se tím, zda si berete na každé ucho stejnou náušnici. Obě by měly ladit pouze stylově. 

    Mango, 199 Kč
    Autor: archiv firem

  • Extravagantní náhrdelníky

    Velké náhrdelníky se opět vracejí do módy. Čím výraznější si pořídíte, tím lepší. Jen si dávejte pozor na jejich kombinaci. Dobře vyniknou na jednoduchém a jednobarevném outfitu. Nejlépe vypadají s košilí nebo rolákem, který krásně oživí.

    Zara, 799 Kč
    Autor: archiv firem

Autor: Markéta Tošnarová
Diskuse ke článku
.