Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Batoh místo kabelky: Ulevte zádům a buďte stylová. Víme, jaké jsou trendy!

30. října 2016 | 06:00

Čím dál více žen nosí místo kabelky batůžek, a to nejsou nějaké vášnivé horalky. Batoh nosí i elegantně oblečené dámy. Tenhle žhavý trend je nejen pěkný, ale zároveň i zdravý pro vaše záda.

Za tento trend vám poděkují především vaše záda. A pokud jde o fantazii, můžete to roztočit naplno. Nosí se totiž kožené batohy, které mají jednoduché elegantní provedení, ale třeba i spoustu rebelských třásní a kovových spon. Můžete si pořídit také extravagantní metalické batohy nebo ty s nápisy, nášivkami i zvířecími potisky. Žhavým trendem jsou také semišové batohy, které jsou stejně jako kožené velmi elegantní.

Při výběru batůžku můžete sáhnout po různých velikostech od klasických velkých a praktických batohů až po minimodely. Je na čase začít experimentovat.

Jak je nosit?

Pokud si na divoké kombinace netroufáte, pořiďte si právě zmiňovaný kožený batoh, který se hodí téměř ke všem outfitům. Vyměnit kabelku za batoh můžete i v případě, že máte na sobě šaty nebo sukni, je jen potřeba zvolit ten správný model. Nápadné batohy se hodí především k těm ležérnějším modelům. Dejte si ale vždy pozor, aby se extravagantní batůžek příliš "netřískal" s vaším oblečením. Například s bundou s nášivkami nebo se vzorovaným kabátem. Jako vždy platí pravidlo, že všeho s mírou.

Před nákupy se inspirujte v naší fotogalerii!

Autor: Anz, nat