Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Čepice, klobouky a čelenky: Jaké jsou letos na podzim v kurzu?

26. října 2016 | 06:00

Zimní teploty jsou sice zatím v nedohlednu, ale mít hlavu v teple se vyplatí i teď na podzim. A proto jsme pro vás našly stylové klobouky a čelenky a tenké čepice, které dotáhnou váš outfit k dokonalosti.

Klobouky

I letos se klobouky probojovaly mezi módní špičku. A jelikož jsou v kurzu všechny možné tvary, nemusí se klobouků bát žádná žena. Pokud máte oválný obličej, budou vám slušet úplně všechny. Vysoké klobouky s širokou krempou zase lichotí kulatým obličejům a těm příliš úzkým sluší pravý opak. Co se týče barev, nečekejte žádný velký odvaz. Nejčastěji pořídíte klobouk v šedé, černé, béžové nebo vínové barvě. Když pořádně zapátráte, najdete i klobouk se stylovou výšivkou nebo nápisem.

Čepice

Na pletené kulichy s bambulí máme ještě pár týdnů čas, ale tenké stylové čepičky můžete klidně nasadit už teď. Můžete si pořídit čepici s blýskavými kamínky, vtipnými nápisy nebo nášivkami, které jsou velkým hitem. V neposlední řadě jsou stále populárnější čepice, které připomínají exotický turban.

Čelenky

Pletené čelenky už dávno nejsou výsadou běžkařů, kteří zamrzli v 80. letech. Dnes jsou skvělým módním doplňkem, který oživí každý outfit a zahřeje vás. Nasaďte ji jednoduše přes vlasy a vlasy dolaďte podle své představy.

Před nákupy se inspirujte v naší fotogalerii!