Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

ExpertStyle – soutěž, kde získává každý

25. října 2016 | 08:00
Prezentace klienta |

ExpertStyle je každoročně organizovanou soutěží profesionálních kadeřníků, která u nás nemá obdoby. Abyste rozuměli, proč takový závěr, představme si ji. 

ExpertStyle je v mnohém odlišná od ostatních soutěží

Účastníci si sami zvolí termín, kdy budou soutěžit. V průběhu 4 měsíců, v období od května do konce září, odpracují jako kadeřníci 21 dnů během definovaného období. Ano, slyšíte dobře, pouhých 21 dnů, které si libovolně poskládáte! V klidu tak můžete ukončit školní docházku s dětmi, odjet na dovolenou, věnovat se své práci a svým koníčkům.

Autor: 100 CZK

Generálním partnerem soutěže je Kadeřnictví 100 CZK provozující síť poboček po republice. Rozložení 35 poboček dovoluje zájemcům o soutěž zvolit si takové místo, které je jim nejblíže nebo je pro ně nejpříjemnější. Ano, tu volbu dělá sám soutěžící.

Organizátor chce ukázat, že krása a složitost kadeřnického řemesla spočívá v tom, že kadeřník dokáže uspokojovat pestré představy klientů. Soutěžící tedy na pobočkách poskytují kompletní kadeřnické služby.

Autor: 100 CZK

Subjektivnímu hodnocení poroty se chtěli organizátoři vyvarovat, a tak nastavili jediné měřítko. Výši nasbíraných bodů. 1 bod = 1 koruna zaplacená klientem na provozovně Kadeřnictví 100 CZK. A je to jen a pouze veřejnost, kdo hodnotí! Klient zaplacením za službu, a třeba i opakovanou návštěvou, vyjadřuje svou spokojenost. Kdo postupuje do finále? Z každého regionu, ty byly v letošní soutěži 3, postoupili 3 nejlepší semifinalisté (ti, co získali největší počet bodů).

Finálové kolo proběhlo na stánku Kadeřnictví 100 CZK na výstavišti Interbeauty Prague. Stánek se proměnil na dva dny v malý salon, vzhledově i vybavením totožný s běžným salonem sítě. Už to samo o sobě vidět bylo neskonalým zážitkem.

Autor: 100 CZK

Určitě vás zajímá, kdo vyhrál, a co!

VŠICHNI účastníci semifinálového kola získali odměnu, kterou bylo 15% z dosažené tržby účastníka.

Výherce na 1. místě získal šanci vybrat si, zda odjede v novém osobním automobilu, nebo si odnese rovných 200 000 Kč!!!! A kdo to byl? Sona Margarjan! Odcházela s úsměvem na tváři a šekem na 200 000 Kč.

Na 2. místě se umístila Olga Hollerová. Za své nasazení získala iPhone a iWatch!

Třetí místo obsadila Veronika Šlechtová a dnes se těší iPadem.

A finalisté umístění na 4. – 9. místě si odnesli poukaz na relaxační nebo lázeňský pobyt!

Kadeřnictví 100 CZK, generální partner soutěže, přišel se štědrou doplňující výhrou. Všem 9 finalistům a 1 nejlepšímu semifinalistovi předal Zlatý kontrakt. Co to je? Smlouva, která zajistí kadeřníkům po dobu 6 měsíců kontrakt s odměnou 50% z dosažení tržby kadeřníka! 

Složení soutěžících ExpertStyle je důkazem, že profesionálové svého řemesla svou práci dělají dobře. Zároveň je ale také potvrzením, že produkt generálního partnera, kterým je PLATFORMA PRO PROFESIONÁLNÍ KADEŘNÍKY, funguje! Vždyť více než polovina finalistů spolupracují s Kadeřnictvím 100 CZK právě na tomto základě.

Co je ona platforma?

VŠEM profesionálům svého řemesla otevírá Kadeřnictví 100 CZK dveře do své sítě a nabízí jim PARTNERSTVÍ založené na otevřenosti, flexibilitě a svobodné volbě.

Profesionálové mohou přijít, v souladu se standardy bezstarostně pracovat, a to v časovém harmonogramu jim vyhovujícím a jimi zvoleném! Není třeba opouštět stávající aktivity ani měnit svůj životní rytmus.

Žádná podnikatelská rizika, žádné provozní náklady. Jediným vkladem je dovednost kadeřníka.

Autor: 100 CZK

Soutěž se mohla konat jen díky sponzorům. Kdo to tedy byl v letošním roce? 

Generálním partnerem byl/je koncern Kadeřnictví 100 CZK, který provozuje síť kadeřnických salonů v České republice. Salony jsou situovány vždy v obchodních centrech s vysokou návštěvností a na místech s dobrou dopravní dostupností. Klientům nabízí kvalitní služby za atraktivní ceny.

Zlatým partnerem soutěže byla Firma Cmíral - přední distributor profesionální vlasové kosmetiky a kadeřnických potřeb na českém trhu nabízející profesionální vlasovou kosmetiku a kadeřnické potřeby ve všech regionech České republiky. 

Stříbrným partnerem byla společnost Profihair - výhradní dovozce a distributor vlasové kosmetiky značek INTERCOSMO a FREELIMIX. Prodejce profesionálních produktů KIEPE.

Autor: 100 CZK

Celou soutěž podpořila také Asociace kadeřníků v České republice. Pan Václav Pražák, prezident asociace, osobně podpořil soutěž a vy jste jej tak mohli potkat na slavnostním ukončení ExpertStyle a vyhlášení vítězů 15.10.2016 v 15 hodin na podiu Interbeauty Prague 2016. Nebyli jste tam? Nevadí! V galerii se můžete podívat na fotografie z akce.

Už nyní se všichni těšíme na další ročník!

Kadeřnictví 100 CZK má ale něco také pro studující. A tak už dnes stojíme před vykopnutím dalšího ročníku StudentStyle? A co je toto?

Autor: 100 CZK

Jedná se o stáž a každoroční soutěž mezi žákyněmi a žáky odborných učilišť, konající se na konci roku a končící začátkem roku následujícího (listopad – únor).

Žáci absolvují v salonech Kadeřnictví 100 CZK týdenní stáž, v rámci které poskytují veškeré kadeřnické služby. Pracují na pobočkách Kadeřnictví 100 CZK, tentokrát pouhých 7 dnů v týdnu!

Stejně jako u ExpertStyle je spravedlnost zaručena. Žáci sbírají po celou dobu body, přičemž 1 bod = 1 koruna zaplacená klientem na provozovně. Výhercem se stává ten, který dosáhl nejvyššího počtu bodů!!! 

Autor: 100 CZK

V posledním ročníku si 2 výherci odnesli telefony iPhone. V letošním roce pojedou 3 nejlepší na cestu a školení do Itálie díky novému partnerovi soutěže Hair Servis!

Kdo je tedy partnerem StudentStyle?

Hair Servis, velkoobchodní kadeřnický řetězec působí na českém trhu od roku 2003, nabízí veškerý servis pro začínající i profesionální kadeřníky, od nabídky kvalitní vlasové kosmetiky, přes školení a vzdělávání až po otevření nebo renovaci kadeřnických salonů. Dalším partnerem je společnost Profihair. Atraktivitu Kadeřnictví 100 CZK a veškerých jeho činností, tedy i obou soutěží, dokládá podpora partnerské banky Sberbank, významného bankovního domu v ČR.

Na závěr můžeme jen říci: „Jste-li kadeřníkem, příští rok nemůžete v soutěži ExpertStyle chybět. Jste-li budoucím kadeřníkem, odešlete co nejdříve své přihlášky do StudentStyle“.