Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Jen čistá pleť může být zdravá a krásná

25. října 2016 | 00:00
Prezentace klienta |

V touze po lepším vzhledu děláme často možné i nemožné. Testujeme nejnovější kosmetické novinky, hledáme zaručené zkrášlovací tipy, zkoušíme osvědčené rady kamarádek. A přitom možná trochu zapomínáme na to nejdůležitější! Základem je totiž postarat se o to, aby pleť byla především dokonale čistá. Jen tehdy dostane šanci předvést účinky následné kosmetické péče naplno a zazářit v celé své kráse. 

Potřeba důkladného čištění pleti není žádným trendem posledních let, ale staletími prověřený postup v cestě za zdravím, krásou a svěžestí. Své o tom věděly i významné ženy naší historie, ať už šlo o Marii Antoinettu a její vášeň pro čisticí pleťové masky, či Kleopatru, která byla známá tím, že si své typické uhlově černé linky a silné nánosy make-upu odstraňovala směsí z přírodních olejů a oslího mléka.

Čistící řada Sesibio
Autor: Bioderma

V dnešní době je téma odličování a čištění možná ještě aktuálnější. Nejde totiž o pouhé odstraňování make-upu, ale především o hloubkovou očistu, kterou potřebujete i tehdy, když se nelíčíte. Přes den na odhaleném obličeji ulpí řada nečistot, v noci se zas tvář více potí a produkuje zvýšené množství kožního mazu. Příjemným pomocníkem vám v tomto směru bude novinka od značky Bioderma, se kterou vás očistný rituál bude opravdu bavit!    

Čisticí pěnivý gel Sensibio Gel Moussant toho zvládne skutečně hodně. Pleť jemně a přitom důkladně vyčistí, připraví ji tím na aplikaci pečujícího krému a zlepší tak jeho účinek. Umí dokonce zvýšit hydrataci pleti o 77% už po dvou týdnech používání! Skvělé je i to, že ho můžete použít i na tu nejcitlivější pleť, žádného pálení, pnutí, ani svědění se obávat nemusíte. Nepodráždí dokonce ani oči, takže si s ním v pohodě odstraníte i oční nalíčení. Budete-li chtít, můžete do hry přizvat i osvědčené lapače nečistot – micely - a závěr čisticího rituálu doplnit micelární vodou Sensibio H2O ze stejné řady, nebo použít vlhčené micelární ubrousky, které jsou praktickým řešením třeba na cestách.

Autor: Bioderma
 

Užijte si svých pár očistných minut v koupelně a myslete přitom na to, že tak pro péči o pleť děláte maximum. Ona se vám pak odmění v podobě svěžího vzhledu a zdravé krásy. 

Viacej informácií o produktoch nájdete na webe www.bioderma-cz.com.