Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Sedmikráska – nositel štěstí, zdraví i mládí

28. října 2016 | 00:00
Prezentace klienta |

Neustálé změny počasí, déšť, chladný vítr a zalézavá zima. Na podzim prochází naše pokožka, která se ještě nemusela vzpamatovat z letního slunění, další zatěžkávací zkouškou. Pokud ji dopřejete dostatečnou hydrataci a ochranu, dokážete dokonce i zpomalit proces stárnutí. Jak pleti věnovat výjimečnou péči?

Nová řada kosmetiky Manufaktura čerpá ze znalostí a zkušeností našich babiček a vrací se k osvědčenému elixíru mládí a zdraví, sedmikrásce. Tato nenápadná bylinka je již po dlouhá léta oslavovaným skrytým pokladem přírody. Sedmikráska, nebo také chudobka, je cokoli, jen ne obyčejná rostlinka. Lidí dříve věřili, že dokáže nosit štěstí a že je všelék. Sedmikráska svým vysokým obsahem účinných látek (třísloviny, minerální látky atd.) má skutečně příznivý vliv na zdraví našeho organismu.

Sedmikráskou se v celé své kráse a s veškerými jejími schopnostmi nechali inspirovat i odborníci ze společnosti Manufaktura. Vytvořili jemnou přírodní kosmetiku, která má hydratační, omlazující i regenerační účinky. Naši pokožku navíc dokáže ochránit před nepříznivými vnějšími vlivy. Jistě oceníme i její nevtíravou vůni bez jakýchkoli alergenů.

Hydratační pleťový fluid se sedmikráskou a kyselinou hyaluronovou 50 ml, cena: 249 Kč

Jemnou konzistenci fluidu ocení jistě každá žena. Hodí se pro všechny typy pokožky a je možné ho užívat jako účinný hydratační podklad pod make-up, denní i noční krémy, nebo i samostatně. Významné přírodní ingredience zastupuje sedmikráska, kyselina hyaluronová, cenný jojobový olej, regenerační mandlový olej, hydratační rebarbora a ovesný beta-glukan, zklidňující mořské řasy, hojivý panthenol a vitamín E. Účinky těchto látek dodávají pleti potřebnou vláhu, vypínají ji a zpomalují její stárnutí. Ranní a večerní rituály péče o pleť nám usnadní jeho rychlá vstřebatelnost a bezalergenní vůně.

Peelingová hydratační pleťová maska se sedmikráskou a kyselinou hyaluronovou 50 ml, cena: 189 Kč

Spojení čistícího peelingu a hydratační pleťové masky není možné? Bambusové částice, které jemnými krouživými pohyby vmasírujete do pokožky, zbaví pleť dokonale nečistot, mastnoty a odumřelých buněk. Po několikaminutovém působení nastoupí účinky omlazující a hydratační sedmikrásky, kyseliny hyaluronové, výtažku z rebarbory, zklidňujícího panthenolu s vitamínem E, které dovrší jojobový a mandlový olej. Po opláchnutí bude vaše pleť jako znovuzrozená, vyživená a sametově jemná. Vaše pečující rituály se poté bez této kombinace již neobejdou.

Exkluzivní regenerační & výživný pleťový olejový elixír 30 ml, 329 Kč

Jedinečnou recepturu elixíru představuje kombinace vzácných rostlinných olejů - šípkového, jojobového, avokádového, makadamiového a slunečnicového, obohacených o výtažek ze sedmikrásky a rozmarýnu, vitamín E a koenzym Q10. Tyto cenné přírodní ingredience dodají vaší pleti exkluzivní pěstící péči, která je vhodná jak pro normální, tak i suchou či citlivou pokožku. Elixír mládí napomáhá regeneraci a obnově bariérové funkce pleti. Při pravidelném používání dochází k obnovení pružnosti pleti, jejímu rozjasnění a zpevnění. Vyhlazená pokožka je navíc potřebně vyživená, hydratovaná a hedvábně vláčná.

Kdy a jak elixír používat?

Elixír je možné používat jako denní i noční péči pro suchou, normální i zralou pleť. Péče ovšem není vhodná jen pro pokožku obličeje. Hodí se i k promaštění kůže krku a dekoltu, kde je její stárnutí nejvíce patrné. Prevenci proti vráskám proto provádějte každý večer před spaním. Elixír stačí krouživými pohyby vmasírovat do zmíněných částí těla. Účinky na sebe nenechají dlouho čekat. Elixír zajisté oceníte v letních měsících. Je totiž vhodný k použití po opalování k rychlejší regeneraci pokožky.