Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Šátky a šály, které vás zahřejí: V módě jsou kostka a třásně!

24. října 2016 | 06:00

Nápadným šátkem nebo šálou se nejen zahřejete, ale také oživíte i ten nejjednodušší outfit. Stejně jako v minulých letech jsou největším hitem kostky všemožných velikostí a barevného provedení. Tak hurá na nákupy!

Podzimní počasí se hlásí o slovo, a vy jste si ještě nestihla pořídit zbrusu novou šálu? Teď je ten nejvyšší čas. A po jaké sáhnout? Oproti minulým sezonám, kdy byly velkým hitem praktické tunelové šály, letos hrají prim zase ty klasické. Ideálně zakončené třásněmi. Ať už klasické nebo maxišály, dají se vázat na několik způsobů, takže pokaždé vypadají jinak.

Evergreen

Největším hitem zůstávají oblíbené kostky. Alespoň jednu kostkovanou šálu rozhodně musíte mít! Při jejím výběru vsaďte na klasické podzimní barvy, jako jsou černá, žlutá, hnědá, béžová nebo třeba šedá. Letos jsou nejoblíbenější módní kombinací především černobílá klasika, spojení pudrově růžové s různými odstíny šedé a v neposlední řadě také béžová spolu s hnědou.

Praktickou a zároveň maximálně stylovou šálu zkrátka musíte mít. Unosíte ji už teď, ale také během celé zimy, kdy si ji můžete omotat i kolem hlavy, a ubránit se tak dešti nebo sněhu.

Před nákupy se inspirujte v naší fotogalerii!