Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Samet: Žhavý hit aktuální sezony! Jak ho nosit?

23. října 2016 | 06:00

Jedním z nejžhavějších trendů letošního podzimu a zimy je samet. Je příjemný na dotek, zahřeje, vypadá luxusně, oživí každý outfit a můžete ho nosit ve dne i večer. Poradíme vám, s čím samet kombinovat a kde pořídíte ty nejlepší kousky.

Co si pořídit?

Sametové tričko nebo mikina v jednoduchém střihu se hodí absolutně ke všemu. Nic pohodlnějšího jste na sobě dost možná nikdy neměla. V teplejších podzimních dnech nemusíte přes mikinu nosit ani bundu, protože vás samet zaručeně zahřeje. Odvážnější mohou sáhnout po sametovém saku, které působí velmi luxusně. Můžete ho nosit k džínám, společenským kalhotám, sukni i přes šaty.

Oblíbené jsou také šaty. Ty se špagetovými ramínky vypadají skvěle na roláku nebo triku s dlouhým rukávem. Samozřejmě seženete i sametový bomber, který je letos snad největším hitem vůbec.

Jak ho nosit?

V sametových šatech můžete vyrazit za sexy divu na večírek, ale i za slušňačku do divadla. Nebojte se k nim obléknout punčocháče protkané stříbrnou nití a klidně i sametové lodičky. Doplňky naopak volte střídmě. Sportovnější vzhled vám zase zaručí sametový bomber, mikina nebo tričko, které jsou k džínám a teniskám jako dělané. Přidat můžete i sametový batůžek, který unosíte k jakémukoliv outfitu. Samozřejmě kromě velké večerní róby.

Žhavý tip

Spojte dva žhavé trendy dohromady a pořiďte si sametový choker! Jedná se o náhrdelník, který se nosí jako obojek a je právě teď opravdu v kurzu. Jestli si vyberete úzký, který je méně nápadný, nebo širší ozdobený třeba blýskavým kamínkem, je už jen a jen na vás. 3065925:gallery:true:true

Před nákupy se inspirujte v naší fotogalerii!