Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Dokonalé zpracování a nadčasový design. Seznamte se se značkou BREE

23. října 2016 | 00:00
Prezentace klienta |

Příběh ručně vyráběných tašek BREE se začal psát před 45 lety v Německu. Tehdy manželé Wolf Peter Bree a jeho paní Renate Brigitte uskutečnili svůj sen a přivedli na svět značku BREE Collection. 

S novou značkou měli od počátku úspěch, protože věděli, co chtějí. Kvalitu. Důležitý byl i materiál. V tomto případě padla jasná volba na přírodní kůži. Většina kabelek a tašek je vyráběna z rostlinně vyčiněné a zpracované přírodní kůže, která pochází z koželužen od Heller-Ledera z Dolního Saska. Tato kůže je mezi znalci něco jako Rolls-Royce mezi auty. Všechny výrobky značky BREE jsou ručně šité a vyznačují se dokonalým zpracováním, funkčností a jednoduchým nadčasovým designem. Díky těmto zásadám se značce  brzy podařilo expandovat i mimo německý trh a dnes jsou tašky BREE známé kromě Evropy i v Japonsku, Hongkongu, USA i Kanadě.

Autor: Bree.cz

Společnost BREE má své kořeny v Berlíně, a proto je úzce propojena s jeho kreativní scénou a je jeho nedílnou součástí. Důkazem toho je partnerství na prestižní módní události Mercedes-Benz Fashion Week Berlin, které trvá již 6 let. Každou sezónu exkluzivně navrhuje limitovanou edici dárkových tašek „Gift-Bag“, které se pro berlínské módní specialisty staly skutečným sběratelským kouskem.

Bree klade velký důraz nejenom na dokonalé zpracování, prvotřídní materiály a funkčnost, ale stejně tak je pro značku důležitý design. Spolupracuje se známými mezinárodními designery a daří se jí udávat trendy. 

V nové podzimní kolekci tak najdeme opravdu originální kousky. Kabelka BREE Stockholm 31 se stala hitem mezi módními blogerkami. Není se čemu divit, je elegantní i praktická a ve svém střihu unikátní.

Dalším takovým kouskem je kabelka Grönland 8, při jejímž návrhu hrála hlavní roli klasická plastová nákupní taška Pate. Hned při prvním pohledu vás na kabelce Grönland 8 upoutá její jednoduchý střih a výrazné držadlo.

BREE nezapomíná na praktičnost, ovšem nikdy to nemůže být na úkor designu. Proto vznikla kabelka Avignon 6, která je sice kabelkou, ale jednoduchým přepnutím popruhu z ní vykouzlíte batůžek.

Rozsah sortimentu BREE se buduje mnoho let. Dnes má v nabídce vedle dámských, obchodních tašek a tašek pro volný čas, se všemi k tomu patřícími doplňky, i kompletní kolekci na cesty a celou pánskou řadou tašek a doplňků. 

V České republice najdete značku Bree v Andel’s Hotel, Stroupežnického 21 v Praze 5 a na www.bree.cz. Nezapomeňte take sledovat instagram @bree_czech,  a facebook Facebook.com/Breecz