Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Krásná a sexy podprsenka nemusí být jen do velikosti D!

20. října 2016 | 00:00
Prezentace klienta |

Nemusíte nosit obyčejné nevzhledné prádlo jen proto, že nemáte konfekční velikost. Český výrobce prádla a plavek TIMO se specializuje především na nekonfekční velikosti. Mezi TOP podprsenky TIMO patří BeautyBra. Co je na ní tak úžasného?

Střih podprsenky BeautyBra vychází z bestselleru DreamBra. DreamBra je podprsenka s bezešvými košíčky a vyšším středem tvarovaná tak, že udrží i velmi velká prsa. BeautyBra byla vytvořena pro ženy a dívky s větším a pevnějším poprsím, které chtějí otevřený střih. Bezešvý košíček je speciálně tvarovaný a vykrojený tak, že udrží i velká prsa. Díky nízkému středu se podprsenka skvěle hodí do hlubších výstřihů. BeautyBra Vám udělá krásná prsa i když potřebujete košíčky velikosti K.

Autor: Timo

Nejdůležitější vlastnost podprsenky BeautyBra je maximální pohodlí. Bezešvý košíček je jen slabě vyztužený, takže prsa nezvětšuje ani na ně silně netlačí, jako to dělají například push-up podprsenky. Podprsenku proto můžete nosit celý den a nebudete vědět, že ji máte na sobě.

Stává se vám, že si oblíbíte podprsenku tak, že si jí koupíte ve všech dostupných barvách - bílá, černá, tělová? A za čas vás to začne nudit. S podprsenkou BeautyBra se nudit nebudete. TIMO nabízí spousty variant podprsenky BeautyBra. V žádném šatníku by neměla chybět řada Basic - hladké bezešvé podprsenky v oblíbených barvách bílá, černá, smetanová, pudr a dalších. BeautyBra se vyrábí v každé kolekci, mezi nejrůznějšími barevnými designy si určitě vyberete. Dopřát si můžete i romantické a sexy krajky.

A nakonec to nejlepší - BeautyBra se vyrábí s obvody 65 - 95 a košíčky B - K.