Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Styl podle celebrit: Model do společnosti inspirovaný Simonou Krainovou

22. října 2016 | 06:00

Líbí se vám, jak se oblékají slavné ženy? Jejich modely můžete celkem snadno napodobit, stačí jen vědět, kam pro podobné kousky zajít. A to pro vás zjistíme! Tentokrát nás inspirovala krásná Simona Krainová.

Simona Krainová je nejen jednou z nejkrásnějších, ale také jednou z nejlépe oblékaných Češek. Ať už je doma, ve společnosti nebo třeba na dovolené, je vždy dokonale sladěná a oblečená podle posledních módních trendů. Naposledy oblékla na společenskou akci stylové, ale ne příliš populární kalhoty culottes, které jsou typické širokými nohavicemi a zkrácenou délkou. K nim přidala vršek se stojáčkem ze stejného materiálu.

Aby mohla zapózovat fotografům a nezmrzla, přehodila přes oblečení ještě chlupatou vestičku. Na tu si ovšem dejte pozor, má tendenci rozšiřovat. Nás asi nejvíce zaujaly Simoniny boty se šněrováním, které v tomto outfitu hrály prim.

Buďte jako Simona Krainová

Pokud máte dlouhé a štíhlé nohy, můžete ke culottes obout klidně i boty bez podpatku. Pamatujte, že zkrácená délka i široké nohavice hodně zkracují. Nejlepší volbou jsou rozhodně lodičky.

spoj
Autor: archiv firem, profimedia.cz

Rolák: Lindex, 449 Kč, kalhoty: Zoot.cz, 859 Kč, vesta: Zara, 1599 Kč, hodinky: hodinky.cz, 2490 Kč a boty: Humanic, 2499 Kč

Zde sledujte i další povedené outfity slavných žen!