Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Objevte smyslné vůně podzimu

  • 2. listopadu 2016 | 00:00

    I tento podzim se nese ve znamení vůní. Zapomeňte na chvíli na své oblíbené značky a parfémy, které používáte již hezkých pár let, a nebojte se zkusit něco nového. Uvidíte, že si naše podzimní tipy zamilujete na první „přivonění“.

  • Ovocné tóny

    3060853:gallery:true:true

     

    Pokud patříte mezi milovnice ovocných vůní, nevadí. Tento podzim můžete sáhnout bez obav i po nich. Doporučujeme vyzkoušet intenzivnější vůně v tónu lesního ovoce.

    Calvin Klein - Forbidden Euphoria - Ve svůdné, ovocně svěží kompozici kontrastuje lákavá směs zakázaného ovoce a exotických květů s krémovým tónem plným sex-appealu. Vůni otevírá jiskřivá mandarinka, broskvové květy a ledová malina. Růžová pivoňka, tygrová orchidej a jasmín určují srdce. V základě okouzlí kašmírová dřeva, pačuli a pižmo.

  • Unisex vůně

     3060854:gallery:true:true

    Unisex vůně se objevují na trhu už několik let, ale teprve letos zažívají svůj vrchol. Jsou tvořeny tak, aby byly nositelné pro ni i pro něj. V tomto případě rozhodně platí, že rozdíly mezi dámskými a pánskými parfémy neexistují!

    Hermes d'voyage - svěží dřevité nóty udávají jak strhující, tak i uklidňující akcenty a oslovují stejnou měrou muže i ženy. Philippe Mouquet, návrhář domu Hermès, vytvořil pro parfém Voyage d’Hermès ozdobný cestovní flakon, jež odkazuje na pohyb a stává se tak ideálním společníkem na cesty. Eau de Toilette: intenzivní a uklidňující zároveň, novodobá a přece důvěrně známá, na pomezí mezi vzrušujícími akcenty a jemnou vlahostí.

     

  • STARCK

    EDT, 40 ml 2.349 Kč. Exluzivně v parfumerii Douglas Palladium.
    Autor: Douglas

    STARCK – „ Obléct si vůni znamená vytvářet si vlastní území,“ říká designér Philippe Starck, který se opět pustil do něčeho nového. Po modelech dioptrických brýlí nebo bot jsou to nyní parfémy. Spolu s předními specialisty na parfémy navrhl trio vůní. Peau de Soie - dámská vůně, ve které se snoubí živočišné tóny, rostlinné tóny a pižmo. Peau de Pierre -  dřevitá a zemitá vůně pro muže, kteří mají sebevědomí. Peau d’Ailleurs – unisex vůně, kterou si zamilujete oba a doma se o ni budete prát. Tělo parfému tvoří pižmo a tóny dřeva.

    A pokud tento set zakoupíte dohromady, bude vám doma tvořit originální designový prvek.

     

  • Desigual Dark

    Pánská toaletní voda, 50 ml 1.050 Kč
    Autor: Douglas

    Značka Desigual přichází s novinkou z pánské řady Dark. Kořeněná vůně, jejíž základ tvoří zázvor, šafrán a skořicová kůra. V těle parfému jsou květy pomeranče. Jednoduchý obal ukrývá podmanivou vůni.

     

  • Halloween - Fleur

    Dámská EDT, 50 ml 990 Kč
    Autor: Douglas

    Halloween Fleur je určena pro milovnice čerstvých květů. Stačí lehké přivonění a ucítíte šeřík, orchidej, jantar nebo kašmírové dřevo. A nádherný flakon parfému bude vašemu toaletnímu stolku slušet.

    Další podzimní novinky a trendy nejen z kosmetiky najdete v našem speciálu zde.

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     


     

     

     

     

Autor: bera
Klíčová slova:  parfemy, vůně, kosmetika, podzimní trendy