Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Podzimní úklid nepočká! Jak to zvládnout během několika minut?

19. října 2016 | 00:00
Prezentace klienta |

Vytírání podlahy může být noční můrou každé hospodyňky. Naštěstí existuje ideální pomocník, se kterým je podlaha čistá rychle, bez namočení rukou a bez námahy. S  vylepšeným mopem Easy Wring and Clean TURBO od Viledy bude mytí podlah hračkou. 

Třásňový mop s nezvykle velkou hlavicí od Viledy splňuje všechny požadavky pro úklid 21. století. Mop s hlavicí z mikrovláken velmi efektivně vyčistí vaši podlahu a díky vysoce praktickému ždímacímu pedálu bude hlavice mopu rychle vyždímaná a vy nebudete muset udělat ani jeden pohyb navíc. Stačí jednoduše sešlápnout a Easy Wring and Clean TURBO vyždímá mop do poslední kapky za vás. Dokonale vyždímaný mop zanechá vaší podlahu rychle suchou. Výborným pomocníkem je také pro seniory, kterým již pohyb přece jen dělá problémy. Mop od Viledy udělá všechnu práci za vás!

Vileda pomocník se vyznačuje jedinečnou náhradou, která kombinuje dva druhy třásní: bílé třásně se skládají ze 100% mikrovlákna, které zaručují optimální savost mopu a jsou vynikající na úklid každodenní špíny. Červené třásně jsou vyrobené ze speciálního abrazivního materiálu, který umožnuje vyčistit i tu nejodolnější špínu jedním tahem. Třásně jsou abrazívnější a pevnější a poškrábání se tak bát nemusíte. Mycí návlek lze opakovaně prát v pračce až na 60 °C, náhradní hlavice je dostupná i samostatně a je snadné ji vyměnit. Trojúhelníkový tvar hlavice mopu  Easy Wring and Clean TURBO vám zajistí snadný úklid v rozích!

Autor: Vileda

Lehký kbelík mopu Easy Wring and Clean TURBO má unikátní podélnou rukojeť pro vyváženou manipulaci a lepší stabilitu. Na rukojeti se nachází i praktický držák na tyč, který vám ulehčí přenos mopu. Chytrý tvar ždímače navíc zabrání vyšplouchnutí vody mimo kýbl. Nemusíte se tak obávat nevzhledných kaluží kolem. Kbelík je vybaven i integrovaným viditelným indikátorem maximální hladiny vody a čelním otvorem pro pohodlnější a intuitivní vyprázdnění kbelíku.

Autor: Vileda

Mop je vybaven i kvalitní teleskopickou tyčí, která má nastavitelnou délku (max. délka je 125 cm).

Easy Wring and Clean TURBO je vhodný na všechny typy podlah a k dostání je v běžných sítích hypermarketů/hobby marketů od 949 Kč.

Udržet si pořádek nikdy nebylo tak snadné!

Více informací najdete na www.vileda.cz