Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Krásná a pružná pleť díky granátovému oleji

21. října 2016 | 00:00
Prezentace klienta |

Pozitivní účinky granátového jablka na zdraví jsou již dávno dobře známy. Víte ale, že blahodárně působí také v kosmetice? Podpořte přirozenou pružnost své pleti, zjemněte vrásky a bojujte proti negativním vlivům prostředí se 100% přírodní péčí Weleda z granátového jablka. 

Granátové jablko: symbol věčné krásy

V mnoha kulturách je granátové jablko známé už po tisíce let. Pochází ze starověké Perské říše . Na jejím území je dnes Řecko, Turecko, Írán a Irák.  Stále se pěstuje také ve Středomoří, na Středním východě a v Indii. Tyto kultury už od dávných dob vnímají granátové jablko jako symbol krásy, plodnosti, smyslnosti a síly.

Granátové jablko je v mnoha kulturách symbolem krásy, plodnosti, smyslnosti a síly.
Autor: Weleda

Granátové jablko vyvažuje extrémy. Stabilizuje a uvolňuje pokožku a zároveň ji vyhlazuje a regeneruje. Vzácný olej ze semen granátového jablka má vysoce antioxidační a regenerační schopnosti díky vysokému podílu polyfenolů. Olej ze semen granátového jablka revitalizuje buňky kůže. Pokožka je  napnutější a vyhlazenější.

Regenerační olej Granátové jablko obsahuje unikátní kombinaci účinných látek, které zabraňují stárnutí pokožky a napomáhají její regeneraci.
Autor: Weleda

Účinky tohoto jedinečného oleje využívá přírodní kosmetika Weleda ve své pleťové a tělové péči.

Jednou ze základních složek granátové pleťové péče Weleda je také arganový olej z Maroka. Zjemní vaše vrásky a dokonale vyhladí pleť. Zlepší její elasticitu a aktivuje přirozenou obnovu buněk.

Pleťová péče Granátové jablko zjemňuje vrásky a vyhlazuje pleť.
Autor: Weleda

Tělová péče Granátové jablko má silné regenerační účinky a pomáhá tak předcházet stárnutí pokožky. V Regeneračním oleji Granátové jablko se s olejem ze semen granátového jablka snoubí s účinky jojobového, sezamového nebo makadamového oleje a vytváří unikátní kombinaci účinných látek pro regeneraci vaší pleti.

Olej ze semen granátového jablka revitalizuje buňky kůže, díky tomu je pokožka napnutá a vyhlazená.
Autor: Weleda

Pouze prvotřídní kvalita

Zdroj dokonalého BIO oleje ze semínek granátového jablka nalezla značka Weleda v odlehlé oblasti Kayseri v turecké Cappadocii. Jsou zde malé rodinné farmy s 10 až 25 hektary tradičně pěstovaných granátových jabloní. Stovky farmářů tu pro Weledu produkují zhruba dvě tuny vysoce kvalitního BIO oleje ze semínek granátového jablka