Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Podzimní líčení: Našly jsme ty nejhezčí paletky očních stínů

  • 20. září 2016 | 10:00

    I když se vám pořizovací cena očních paletek může zdát vysoká, vždy mějte na paměti, že si vlastně kupujete několik očních stínů, které můžete používat samostatně nebo kombinovat. A protože začal podzim a my si konečně můžeme dovolit výraznější a tmavější odstíny v líčení, je na čase si nějakou tu paletku pořídit.

  • Artdeco Most Wanted, 550 Kč

    Artdeco Most Wanted Palette, 550 Kč, koupíte v síti parfumerií Douglas
    Autor: archiv firem

    Značka Artdeco se vyznačuje vysokou pigmentací svých produktů, takže máte prakticky jistotu, že stíny nebudete muset během dne opravovat. Pokud pod ně ale použijete bázi od stejné značky, vydrží vám perfektní až do večerního odlíčení. V této paletce najdete hned 12 třpytivých i matných očních stínů v hnědých a béžových odstínech.

  • Catrice Absolute Matt, 159 Kč

    Catrice Paleta očních stínů Absolute Mat, 159 Kč, koupíte v síti drogerií
    Autor: archiv firem

    Pokud si nepotrpíte na oční stíny s třpytkami, je tato paleta ideální pro vás. Značka Catrice, kterou seženete v drogeriích, nabízí hezký poměr ceny a výkonu, ale musíte počítat s tím, že matné stíny jsou zpravidla méně syté, takže bez báze nebudou tak výrazné a nevydrží.

  • Clarins Instant Glow, 990 Kč

    Clarins Instant Glow Palette Collector Yeux, 990 Kč, koupíte v síti parfumerií Douglas
    Autor: archiv firem

    Naopak v sortimentu Clarins najdete tuto nádhernou paletku pěti lesklých očních stínů. Kombinuje podzimní hnědé a narůžovělé tóny, ale naleznete zde také sytě šedivý tón. Díky tomu si pomocí této paletky snadno dokážete nalíčit i večerní kouřové stíny.

  • Clinique Smoke and Mirrors, 1190 Kč

    Clinique Smoke and Mirrors, 1190 Kč, koupíte v síti parfumerií
    Autor: archiv firem

    Ideální paletka na kouřové líčení, protože obsahuje právě ty odstíny, které se vám budou tolik hodit – od nejsvětlejšího až po nejtmavší. Značka Clinique tuto paletku nabízí v několika odstínech, ale stále platí, že šedá je univerzální, sluší každým očím i tónu pleti a nic s ní nezkazíte.

  • e.l.f. Need it Nude, 329 Kč

    e.l.f. Studio Paletka Need It Nude, 329 Kč, koupíte na www.elfkosmetika.cz
    Autor: archiv firem

    Pokud značku e.l.f. ještě neznáte, měla byste do jejich sortimentu nakouknout. Většinou vás totiž překvapí nízkými cenami, a přitom ucházející kvalitou. Samozřejmě od těchto stínů nemůžete čekat extrémní pigmentaci ani výdrž, ale paletka obsahuje deset nádherných odstínů a kombinuje matné se třpytivými, takže si určitě vyberete ty své na každodenní líčení.

  • Essence All About, 120 Kč

    Essence paletka očních stínů All About, 120 Kč, koupíte v síti drogerií
    Autor: archiv firem

    I když značka Essence patří spíš do kategorie kosmetiky pro náctileté, občas s něčím překvapí. Jako právě s těmito paletkami obsahujícími 8 stínů. Naleznete je celkem ve čtyřech různých barevných škálách, ale tato kombinující růžové a vínové nás zkrátka nadchla nejvíc. Nezapomeňte pod ně ale vždy použít bázi pod oční stíny.

  • Yves Rocher Rose Soumpteux, 470 Kč

    Yves Rocher Rose Soumpteux, 470 Kč, koupíte na www.yves-rocher.cz nebo v prodejnách Yves Rocher
    Autor: archiv firem

    Elegantní paletka od značky Yves Rocher v sobě ukrývá čtyři oční stíny v růžových a fialových tónech, které jsou pro podzim jako stvořené. Dobrá pigmentace, velké zrcátko a současně nepříliš velké rozměry dělají z této paletky nepostradatelného pomocníka do vaší kabelky.

  • Jafra Iconic Nudes, 1190 Kč

    Jafra Iconic Nudes, 1190 Kč, koupíte na www.jafracosmetics.cz
    Autor: archiv firem

    V Čechách zatím poměrně neznámá kosmetická značka Jafra by rozhodně neměla uniknout vaší pozornosti, stejně jako tahle paletka osmi očních stínů. Nadchla nás hlavně barevná škála teplých hnědých a béžových tónů.

  • Makeup Revolution London Redemption, 140 Kč

    Makeup Revolution London Redemption Palette, 140 Kč, koupíte na www.parfemy-elnino.cz
    Autor: archiv firem

    Přísloví "za málo peněz hodně muziky" je přesně to, co vystihuje značku Makeup Revolution London. Tato paletka není inspirována ničím jiným než slavnými paletkami Naked od Urban Decay, jenže stojí desetinu jejich ceny. Samozřejmě se to projevuje na kvalitě, protože stíny nejsou tolik pigmentované a nevydrží tak dlouho. Na to, abyste si vyzkoušela, jak vám odstíny sednou, je ale ideální.

  • Maybelline New York Rock Nudes, 349 Kč

    Maybelline New York Rock Nudes Palette, 349 Kč, koupíte v síti drogerií
    Autor: archiv firem

    Paletky dvanácti očních stínů od značky Maybelline New York jsou horkou kosmetickou novinkou letošního podzimu. Prodávají se ve dvou variantách: v této studené a v teplé s hnědými a bronzovými odstíny. A my se popravdě nemůžeme rozhodnout, která se nám líbí víc.

  • Nyx Dream Catcher, 399 Kč

    Nyx oční stíny Dream Catcher Golden Horizons, 399 Kč, koupíte na www.douglas.cz
    Autor: archiv firem

    Nyx je další ze značek dekorativní kosmetiky. Zatím není v Čechách příliš známá, ale ve světě jsou z ní kosmetické blogerky už delší dobu nadšené. Tato paletka obsahuje deset nádherných odstínů, v nichž si určitě najdete ten svůj na každý den. A navíc se dají, samozřejmě, skvěle kombinovat mezi sebou.

  • Oriflame Very Me, 349 Kč

    Oriflame Very Me Intense Nude, 349 Kč, koupíte na www.oriflame.cz
    Autor: archiv firem

    Poměrně nenápadná a malá paletka od Oriflame v sobě ukrývá hned 8 podzimních odstínů – od zelených přes růžové a fialové až po sytě šedivou na kouřové líčení. Všechny stíny ovšem obsahují malé třpytky, takže byste se jim měla vyhnout, pokud máte kolem očí viditelné vrásky. Jinak by vás dělaly zbytečně starší.

  • theBalm Nude Dude, 919 Kč

    theBalm Nude Dude, 919 Kč, koupíte na www.thebalm.cz
    Autor: archiv firem

    Kromě toho, že kosmetiku značky theBalm máme rády pro její kvalitu, nepopíráme, že tím, co zaujme na první pohled, jsou její nádherné retro obaly. V této paletce naleznete dvanáct hřejivých očních stínů v barvách podzimu, včetně tmavě šedého na kouřové líčení.

  • Sleek MakeUP Vintage Romance, 328 Kč

    Sleek MakeUP Vintage Romance, 328 Kč, koupíte na www.parfemy-elnino.cz
    Autor: archiv firem

    Je až neuvěřitelné, jak sytě pigmentované jsou oční stíny od značky Sleek MakeUP, přestože jejich cena vám vítr v peněžence neudělá. Za své peníze si s touto nádhernou paletou dvanácti očních stínů kupujete opravdu kvalitní stíny, které vydrží.

  • Rimmel Magnif´eyes, 229 Kč

    Rimmel Magnifyeyes, 229 Kč, koupíte v síti drogerií
    Autor: archiv firem

    I oblíbená značka Rimmel London přichází letos konečně s paletou očních stínů. Paletky budou hned ve třech různých provedeních a každá obsahuje osm třpytivých i barevných odstínů v jedné barevné škále.

Autor: Brigita Zemen
Diskuse ke článku
.