Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Hit letošního podzimu: propínací sukně. Už ji máte?

18. září 2016 | 06:00

Letos na podzim a v zimě budou snad více než kdy předtím trendy sukně. Vyměnit kalhoty za sukni, najít ty správné punčocháče, vhodné boty a bundu nebo kabát chce rozhodně dost odvahy a trpělivosti. Když si pořídíte propínací sukni, která je aktuálně velkým hitem, bude se vám snadno kombinovat s ostatními kousky a jsem přesvědčená, že si ji zamilujete.

V poslední době se o slovo čím dál hlasitěji hlásí módní hity 70. let. Třásně, zvonáče, bohémské potisky, halenky a šaty s odhalenými rameny a v neposlední řadě také džínové a semišové propínací sukně. Áčková propínací sukně na rozdíl od zvonáčů sluší opravdu všem. Opticky totiž zúží pas a zamaskuje větší zadeček i širší boky. Odvážné ženy mohou sáhnout po mini, méně odvážnější po středně dlouhé.

Co k ní nosit?

Jedním z důvodů, proč se propínací sukně těší tak velké oblibě, je i fakt, že se velmi snadno kombinují s elegantními, casual i sportovními kousky. Když budete jen trochu chtít, pokaždé v ní můžete vypadat úplně jinak. Osvědčenou kombinací je spojení s denimem, basic kousky nebo pro odvážnější s dalšími retro módními hity.

Pokud chcete svůj outfit trochu oživit, nebojte se rozepnout jeden nebo dva spodní knoflíčky. Kdykoliv si tak můžete sama vytvořit sukni s rafinovaným rozparkem. Jednou můžete být v té samé sukni za sexy divu, jindy zase za slušňačku. Takové variabilní kousky milujeme!

Inspiraci před nákupem najdete v naší fotogalerii!