Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Žhavé podzimní trendy: Těchto 8 módních kousků zkrátka musíte mít!

7. září 2016 | 06:00

S novým ročním obdobím přichází i nové trendy. Čím dál více se v nich odráží důraz na pohodlí a univerzálnost. Podívejte se, kterých osm kousků by vám letos rozhodně nemělo ve vaší podzimní výbavě chybět!

Na podzim vám stačí osm klíčových kousků oblečení, díky kterým budete dokonale následovat aktuální módní trendy. Můžete je kombinovat mezi sebou, ale skvěle vypadají i k základním kouskům, jako jsou džíny, džínová a kožená bunda nebo třeba jednobarevné tričko. Asi největším hitem letošního podzimu je bomber, který je velkým trendem zhruba dva roky. Kromě klasického barevného provedení, jako je khaki, pudrově růžová nebo černá, se na podzim o slovo hlásí bombery s nápadnými barevnými výšivkami.

Dalším kouskem, který by vám neměl chybět je plisovaná sukně, která však nemusí slušet úplně všem typům postavy. Když k ní však obujete boty na podpatku, které vám prodlouží a zúží celou siluetu, tak se v ní budete cítit perfektně i s pár kily navíc nebo s malou výškou. Skvěle k ní pasuje například rafinované body s krajkou, které je dalším "must have" letošního podzimu. A jaké další kousky vám v šatníku na podzim nesmí chybět? To se dozvíte ve videu!

Video se připravuje ...
Klíčové kousky letošního podzimu: Jak se vám líbí? • VIDEO: Adam Balažovič