Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Podzimní trendy v líčení: Kupte si tekuté linky a upíří rtěnku

  • 6. září 2016 | 06:00

    Podzimní a zimní líčení se od toho letního značně liší. Za chvíli bude nejvyšší čas vyměnit lehké BB krémy za hutnější make-upy a budete si moci dovolit i temnější stíny, tvářenky a především rtěnky. Co se bude nosit letos v sezóně podzim/zima? Inspirovaly jsme se líčením z módních přehlídek.

  • Výrazné linky

    2988902:gallery:true:true

    Jedním z největších trendů budou výrazné oční linky, černé jako noc. Je tedy na čase sáhnout po tekutých. Práce s nimi vyžaduje trochu cviku, ale nebojte se, během tří, čtyř pokusů to začnete mít v ruce. Samozřejmě je nemusíte mít tak extravagantní, jako se nosí na přehlídkových molech. Nebojte se je ale u vnějšího koutku oka zesílit mnohem víc, než jste zvyklá.

    Tip: Pokud máte pokleslá víčka, raději se tomuto trendu vyhněte. Zbytečně by vám přidával roky.

  • Glitry kam oko dohlédne

    2988903:gallery:true:true

    Stíny s perletí jsou pravděpodobně málo výrazné. Jak jinak si vysvětlit, že dalším z podzimních trendů budou glitry? Aplikovat byste je podle návrhářů měla na horní víčka, směrem k vnějšímu koutku oka nebo i pod obočí. Čím větší, tím údajně lepší. Je jasné, že tento typ líčení se hodí jednoznačně na večírky, i těch bychom si ale na sklonku roku měly užít víc, než dost.

  • Nesmrtelné kouřovky

    2988904:gallery:true:true

    Ano, ani v letošní sezóně nemizí kouřové oční stíny, které se v podzimních a zimních trendech drží už několik let. IN budou ve všech tmavých barvách, jako je královsky modrá, bordó nebo hnědá, ale nejvíc trendy budou opět klasické černo-šedé kouřovky.

    Video se připravuje ...
    Sexy kouřové líčení: Naučíme vás, jak ho zvládnout i doma • VIDEO: Adam Balažovič

  • Upíří rty

    2988905:gallery:true:true

    Pokud vám sytě rudá rtěnka přijde moc výrazná, z tohoto trendu mít radost nebudete. Budou se totiž nosit tmavé rtěnky a čím výraznější, tím lepší. Vínové, bordó, v barvě višní v čokoládě a dokonce i černé. Pokud se nebojíte, směle do toho!

  • Řasy jako Twiggy

    2988906:gallery:true:true

    Také jste vždy nesnášela řasenky, které vám řasy slepí do "pavoučích nožek"? Tak právě ty budou letos IN. I když nám řasy slepené do pár výrazných špiček ve stylu Twiggy přijdou poněkud zvláštní, móda je móda. Co si o tomto trendu myslíte vy?

  • Rozzářený pohled

    2988907:gallery:true:true

    Nic vám pohled nerozzáří tak jako bílá oční linka. Aplikujte ji na spodní hranu řas do takzvané waterline a do vnitřního koutku oka. I v tomto případě platí, že nemusí být ani zdaleka tak výrazná jako na přehlídkových molech. Prostě ji po nanesení jen rozetřete do ztracena a projasněte tak oční okolí.

  • Lesk až oči přecházejí

    2988908:gallery:true:true

    Zatímco v létě se lesky na rty příliš nehodí, protože mají tendenci přitahovat sluneční paprsky, na podzim a zimu jsou ideální. Lesklý finish na rtech je podle trendů právě to, co prý potřebujete. Vybírejte si ale takové, které nelepí, jinak je na rtech nesnesete ani minutu. Ideálně sáhněte také po bezbarvém, kterým můžete přetáhnout jakoukoliv oblíbenou rtěnku.

Autor: Brigita Zemen
Diskuse ke článku
.