Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Kosmetické novinky: Které si před podzimem musíte pořídit?

  • 23. srpna 2016 | 06:00

    Jak si udržet opálení co nejdéle, vrátit vysušené vlasy i kůži do pohody a co si pořídit na podzim? Léto pomalu končí a čeká nás ochlazení. Pokud chcete pokožku a pleť regenerovat předtím, než přijde zima, poradíme vám, které novinky na kosmetických stojanech si rozhodně zaslouží vaši pozornost.

  • Hydratační sérum Ryor, 198 Kč

    Ryor Hydratační sérum s ceramidy, 198 Kč, koupíte na www.ryor.cz
    Autor: archiv firem

    Vaše pleť potřebuje po létě především hydrataci a kromě krému je dobré ji podpořit ještě sérem, které má intenzivnější účinek. Tato novinka od Ryoru je na pleti lehká, nelepí a hodí se pro všechny věkové kategorie. Neobsahuje parabeny ani jiné konzervační látky a při pravidelném používání je schopna viditelně zlepšit pružnost pokožky už po měsíci. Navíc stojí příjemných 198 Kč.

  • Gel prodlužující opálení Frais Monde, 339 Kč

    Frais Monde Gel gel prodlužující opálení, 339 Kč, koupíte na www.parfemy-elnino.cz
    Autor: archiv firem

    Přivezla jste si z dovolené krásné opálení a chcete, aby vám vydrželo až do listopadu? Bez péče to nepůjde. Předně to nepřehánějte s peelingy, bude stačit, když se odumřelých kožních buněk zbavíte 1x až 2x do měsíce. Tělové mléko pak vyměňte za gel prodlužující opálení, který je lehký jako pírko, krásně hydratuje a pomůže vám prodloužit si efekt opálené kůže tak dlouho, jak jen to bude možné.

  • Sprchový olej Manufaktura, 159 Kč

    Manufaktura pečující sprchový a koupelový olej, 159 Kč, koupíte na www.manufaktura.cz nebo v prodejnách Manufaktura
    Autor: archiv firem

    Máloco suchou pokožku vysuší víc než dlouhé sprchování nebo koupel. Pokud navíc použijete klasický sprchový gel, který obsahuje pěnidla v podobě sulfátů, můžete nadělat víc škody než užitku. Sprchujte se krátce a k ošetření použijte raději sprchový olej než sprchový gel. Tento od Manufaktury obsahuje olej z meruňkových a mandlových jader a nádherně letně voní po meruňkách.

  • DD krém Nuxe, 298 Kč

    Nuxe DD krém Creme Prodigieuse, 298 Kč, koupíte na www.parfemy-elnino.cz
    Autor: archiv firem

    Znáte BB i CC krém, ale o DD krému jste ještě neslyšela? Tak byste to měla napravit. Pod písmenky DD se skrývá spojení slov Daily Defense, tedy volně přeloženo každodenní ochrana. Tento DD krém od Nuxe je velmi hutný, ale na obličeji nedělá masku, krásně sjednocuje i kryje, pokožku ochrání a současně ji vyživí. Navíc má ochranný faktor 30. Koupíte ho v odstínu Light a Medium a hodí se pro pleť se žlutým podtónem.

  • Maska s mangovým máslem Klorane, 419 Kč

    Klorane maska a vlasy s mangovým máslem, 419 Kč, koupíte v síti lékáren
    Autor: archiv firem

    Pokud potřebujete vysušeným vlasům dodat lesk a hydrataci, měla byste do péče o vlasy zařadit masku, ideálně jednou týdně. Nebojte se ji nechat na vlasech třeba půl hodiny, aby se do nich dostala veškerá výživa. Maska s mangovým máslem od Klorane se hodí pro vlasy, které dostaly v létě opravdu pořádně zabrat. Již po prvním použití je regeneruje a jsou pak na první pohled zdravější.

  • Růžový pleťový olej Weleda, 299 Kč

    Weleda Růžový pleťový olej v ampulích, 299 Kč, koupíte na www.weleda.cz
    Autor: archiv firem

    Oleje jsou ideální pro každý typ pokožky, kromě té snadno se mastící. Jsou přírodní, takže máte jistotu, že do těla nedostáváte žádnou nechtěnou chemii, a současně mají schopnost pleť hydratovat a regenerovat. Růžový olej od Weledy je balený v kapslích, takže si ho můžete vzít i na cesty. Zlepšuje pružnost pokožky a nadchne vás vůní růží. Nanášejte ho na navlhčenou pleť, aby se lépe vstřebal a abyste posílila jeho hydratační vlastnosti.

  • Cukrový tělový peeling Rituals, 570 Kč

    Rituals tělový peeling Sakura, 570 Kč, koupíte na www.rituals.cz nebo v prodejnách Rituals
    Autor: archiv firem

    Po létě je ideální ošetřit pokožku těla jemným peelingem. Ten by měl mít přírodní abrazivní částečky, jako jsou například cukr nebo sůl, které se při masírování rozpouštějí a jsou ke kůži velmi šetrné. Tento z kolekce Sakura od Rituals nádherně voní po třešňových květech a rýžovém mléku a jeho základem je olej. Kromě toho, že vás tedy zbaví odumřelých kožních buněk, nechá pokožku krásně jemnou a vláčnou a vy už po koupeli nemusíte používat tělové mléko.

Autor: brig
Diskuse ke článku
.