Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Trendy kabelky na podzim: Jaké barvy a tvary letos musíte mít?

15. srpna 2016 | 06:00

Podzimní móda už střídá tu letní, a tak je čas představit vám, co se bude na podzim nosit. A začneme – kde jinde než u našich oblíbených kabelek? Padla vám některá do oka?

Pomalu se rozlučte se svými letními kabelkami, které zářily barvami, a poohlédněte se v obchodech po nové podzimní "lásce". Stejně jako každý rok, ani letos nejsou kabelky z podzimních kolekcí pestrobarevné ani příliš zdobené. Pokud máte z loňska černou klasiku, rozhodně s ní nic nezkazíte ani letos. Když se však rozhodnete trochu se odvázat nebo si jen udělat radost novou kabelkou, víme, po jakých byste měla sáhnout.

Letos hrají prim elegantní bordó, tajemná šedá a univerzální béžová. A pokud se nemůžete rozhodnout, pořiďte si kabelku, na které se všechny tyto barvy kombinují dohromady. Nebo ještě lépe: absolutní hit letošního podzimu – patchworkový kousek, který zvýrazní každý outfit.

Na podzim se počítá s tím, že potřeba malých a praktických crossbody kabelek klesá, a tak v nových kolekcích narazíte především na takzvané shopping bag, tedy nákupní tašky. Doopravdy se samozřejmě nejedná o tašku, se kterou vyrazíte do sámošky pro rohlíky, ale o obrovskou kabelku, do které nacpete od kosmetické taštičky přes deštník až po svačinu úplně všechno. Střední velikosti kabelek samozřejmě pořídíte také. Stejně jako malé crossbody, kterých ovšem není tolik.

Na podzimní trendy kabelky se podívejte do naší fotogalerie!

Zde sledujte i další módní trendy!