Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 10°C

Nestíháte? Jak urychlit líčení, když máte jen dvě minuty

  • 20. října 2016 | 06:00

    Podle průzkumu stráví jedna z deseti žen přes dvě hodiny denně před zrcadlem.
    Představte si to. Dvě hodiny! A víc než jedna třetina z nás se šlechtí kolem čtyřiceti minut. Jenže co když máte jen chviličku a potřebujete vypadat co nejlépe? Nepanikařte. S našimi tipy využijete i dvě minuty naplno.

  • Když máte jen 2 minuty

    Autor: shutterstock.com
    Právě jste vstala z postele s oteklýma očima a potřebujete zázrak na počkání? Řešením pro všechny ženy, které nemají šanci vyspat se dorůžova, je krémový korektor. Kryje drobné nedokonalosti, kruhy pod očima a rozjasní pleť. Korektor klidně vklepejte i do vnitřní strany horních víček, kde vznikají tmavá místa. Jasné barvy rtěnek vám zas pomůžou vykouzlit z fádního vzhledu nevšední, i když na make-up a stíny není čas. V kombinaci s řasenkou budete vypadat perfektně nalíčeně a zabere vám to jen pár vteřin.

  • Když máte jen 5 minut

    Autor: shutterstock.com
    Nanášení hydratačního krému a následně make-upu zabere nějaký čas, proto investujte do jednoho produktu, který zvládne několik věcí najednou. Ideální pro tento účel jsou tónované hydratační krémy, BB krémy nebo přírodní make-upy na olejové bázi. Suchý šampon vás pak zachrání ve chvílích, kdy nemáte čas na mytí vlasů. Nastříkejte ho ke kořínkům, promněte konečky prstů a vlasy upravte do požadovaného tvaru.

  • Když máte jen 10 minut

    Autor: shutterstock.com
    Na co používat při sprchování dva produkty, když si můžete ušetřit čas? Pořiďte si sprchový gel s tělovým mlékem, který umyje a zároveň hydratuje pokožku celého těla. Při líčení pak nezapomeňte na tvářenku! Růžová barva na tvářích je důkazem toho, že jste odpočatá, svěží a mladistvá. Pokud bude mít navíc lehký shimmer, dokáže tváře rozjasnit a i rychlé líčení pozvednout.

  • Když máte jen 20 minut

    Autor: shutterstock.com
    S dvaceti minutami zvládnete rychlou sprchu, vysušení vlasů i základní líčení. Abyste ušetřila čas, zabalte vlasy do turbanu – ručník vytáhne vodu a vy budete mít čas se nalíčit. Kosmetiku mějte uspořádanou a pořiďte si multifunkční líčidla: jeden produkt tak například využijete jako rtěnku i tvářenku. 

Autor: red
Diskuse ke článku
.