Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 10°C
 
8. 6. - 10. 6. Kupte si podprsenku se slevou až 20 %
 

Podprsenková guru Helena Konarovská: Jak si vybrat plavky pro každou postavu?

Video se připravuje ...
Podprsenková guru Helena Konarovská: Jak si vybrat plavky pro každou postavu
VIDEO: Karel Dlabač/BPŽ
6. června 2018 | 06:00

Nevíte, jaký střih plavek vám bude slušet? Díky těmto fíglům skryjete nedostatky a pozornost připoutáte ke svým přednostem.

Ne vždy je lehké vybrat správné plavky. Hlavní roli při výběru hraje nejen váš vkus, ale i vaše postava. Máte široký hrudník, skoro žádný pas a větší bříško? Tak spadáte pod typ postavy jablko. Přesně od zmíněných partií musíte odpoutat pozornost.

Jednodílné plavky proto budou ideální volbou. Postavu totiž protáhnou a opticky zúží. Chcete-li mít stoprocentní jistotu, že odvedou svou práci, pořiďte si plavky se stahovacím efektem. Skvělými pomocníky v zakrývání nedostatků mohou být i doplňky jako šátky, tunika nebo třeba sukně.

Postava typu jablko si zaslouží jednodílné plavky.
Autor: archiv firem

S postavou typu trojúhelník jste majitelkou užších ramen, ale naopak širších boků. Musíte se proto soustředit na horní polovinu těla a odvést pozornost od spodní části postavy. Zaměřte se na dvojdílné plavky se zajímavou podprsenkou a jednobarevnými kalhotkami. Horní díl plavek může mít vázání za krk, volánky nebo výrazný vzor. Výborně budou fungovat i dvojdílné tankiny, kdy vrchní díl plavek simuluje v podstatě tílko.

Bershka, vrchní díl: 449 Kč, spodní díl: 299 Kč
Autor: archiv firem

Pokud máte postavu přesýpacích hodin, dalo by se říci, že právě vy disponujete ideální postavou. Máte stejně široká ramena i boky a štíhlý pas. Nebojte se proto svou ženskost ještě více zvýraznit. Vybírat můžete jak mezi jednodílnými, tak mezi dvojdílnými plavkami. Slušet vám budou podprsenka ve tvaru trojúhelníku, podprsenka typu bardot a plavky bez ramínek s barevnými kalhotkami.

Typ obdélník má chlapeckou až atletickou postavu s téměř žádnými ženskými křivkami. Správně zvolené plavky z vás ale udělají sexy ženu. Volte především jednodílné plavky s propracovaným pasem, který na sebe upoutá pozornost, nebo bokové vykrojené kalhotky nejlépe na zavazování. Nebojte se ani vyztužených košíčků u podprsenky, které vaše křivky podpoří.

Bershka, 799 Kč
Autor: archiv firem

Máte-li široká ramena, úzké boky i pas, vlastníte postavu obráceného trojúhelníku. Musíte zakrýt dominanci horní poloviny těla, a pozornost přivést naopak ke spodní části. Pořiďte si proto barevný spodek plavek nejlépe s výrazným lemováním nebo řasením. Slušet vám budou bokové kalhotky, ale chybu neuděláte ani s klasickými bikinami nebo kalhotkami s nohavičkou.

Podívejte se do naší fotogalerie plavek:

S výběrem plavek vám pomůže Helena Konarovská:

Video se připravuje ...
Podprsenková guru Helena Konarovská: Jak si vybrat plavky pro každou postavu • VIDEO: Karel Dlabač/BPŽ

Nové plavky si i se slevou můžete zakoupit již od 8. 6. díky slevovým kuponům, které si snadno stáhnete na našich stránkách. Kupony si můžete také zakoupit spolu s časopisem Blesk pro ženy.

Autor: Karolína Havlíková
O víkendu 8. - 10. 6. jsme pro vás připravili skvělou nákupní akci. Ve vybraných obchodech si budete moci koupit tu nejlepší podprsenku, navíc se slevou až 20 % a dárkem od YVES ROCHER. To rozhodně nesmíte propásnout!
Správná velikost podprsenky
Video se připravuje ...