Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Spodní prádlo podle znamení: Ve kterém se budete cítit nejlépe?

  • Spodní prádlo podle znamení: Ve kterém se budete cítit nejlépe?
    14. února 2024 | 06:00

    Znamení zvěrokruhu, ve kterém jste se narodila, může ovlivňovat spoustu věcí ve vašem životě. A nemusí to být nutně jen způsob, jakým komunikujete s okolím nebo jak se projevujete navenek, ale třeba také to, jaká jste jako žena, čemu dáváte přednost v jídle nebo oblékání. A sem patří i volba spodního prádla. Objevte dokonalé prádlo, ve kterém se budete cítit svůdně a sexy podle toho, jaké je vaše znamení.

    Na co si dáváte při výběru spodního prádla pozor, jaké kousky a barvy preferujete a v čem se budete cítit nejlíp nejen na Valentýna? Zjistíte to v našem článku!

  • Beran: Sexy klasika

    Znamení zvěrokruhu
    Autor: archiv firem

    Přímý a vždy upřímný Beran má rád ve věcech jasno. Je navíc velmi spontánní, energický. Pro něj jsou nejvhodnější volbou černá podprsenka a černé pohodlné kalhotky, které však netratí na stylu. Nemusí být ze stejné kolekce, ale Berani si dají pozor na to, aby k sobě tyto dva kousky co nejlépe pasovaly.

  • Býk: V hlavní roli roztomilost

    Znamení zvěrokruhu
    Autor: archiv firem

    Všichni vědí, že máte skvělý smysl pro styl. Upřednostňujete roztomilé kousky, zároveň i ty zatraceně sexy a milujete všechny vzory. Zatímco ostatní mohou mít problém s jejich kombinací, vy máte dar na to, spojit nespojitelné. Zkrátka si s módou, a tak i se spodním prádlem ráda hrajete. Nebudou vám tak dělat problém různorodé barevné kombinace, které jsou pro jiné zdánlivě neslučitelné. Elastická braletka bez výztuže v odstínech fialové, růžové či červené s jinak barevným motivem tak bude pro vás jasnou volbou. Protože co opravdu nesnesete, je svírat se v kosticích! 

     

  • Blíženci: Rozdílné povahy se nezapřou

    Znamení zvěrokruhu
    Autor: archiv firem

    Milujete luxus a nezapřete to ani ve spodním prádle. Moc dobře víte, že spodní prádlo je základ a mělo by být kvalitní a především pohodlné. To ale neznamená, že se vyhýbáte trendům. Naopak! Většinou jste první, kdo nové trendy zkouší, milujete totiž experimentování. Navíc to plně odráží vaše dvě rozdílné povahy i střídání nálad. Váš prádelník tak skýtá pohodlné kousky ke sportu i smyslné spodní prádlo, které volíte k nejrůznějším speciálním příležitostem. Máme pro vás tak hravý kompromis – podprsenku bez kostic s ladícími kalhotkami v exkluzivní modré!

     

  • Rak: Dívčí záležitost

    Znamení zvěrokruhu
    Autor: archiv firem

    Být sexy pro vás znamená cítit se v pohodlí. Muže často přitahujete svou zranitelností. Ráda jste obklopena pastelovými, radostnými barvami, ale i krajkami, zkrátka máte ráda ženskou zranitelnost. Pro vás bude nejlepší volbou napůl krajková podprsenka se značnou podporou pro poprsí v pudrových či jinak světlých, svěžích tónech. 

     

  • Lev: Musí být vidět

    Znamení zvěrokruhu
    Autor: archiv firem

    Nikdy jste nenarazila na situaci, ve které byste si nevěděla rady. Jste ráda středem pozornosti a nebojíte se originálních věcí. Na společenskou událost půjdete raději přezdobená než nudně oblečená, a to platí i u spodního prádla. Co ostatní považují za přehnané, vy považujete za normální. Zvolte luxusní třídílnou sadu s podvazky nebo s korzetem, užijete si ale i sexy body.

     

  • Panna: Praktická elegance

    Znamení zvěrokruhu
    Autor: archiv firem

    Nejste zrovna nejšťastnější, když jste středem pozornosti, a nejvíc sexy si připadáte, když máte na sobě elegantní, seriózní kousky. Zvolte tak klasický střih podprsenky s vycpávkami a kalhotky z příjemných látek.

     

  • Váhy: Komfort především

    Znamení zvěrokruhu
    Autor: archiv firem

    Vy jste vždy rozumná, spravedlivá, velmi vnímavá a přizpůsobivá. Milujete pohodlí, ale odvážnějším kouskům se nevyhýbáte. Je vám tedy jedno, jestli bude prádlo svůdné, detailně zdobené či úplně hladké bez vzorku, pokud bude především komfortní. Dejte přednost braletkám, ty jsou sexy a zároveň pohodlné. Zkuste třeba saténový komplet s decentní krajkou v zajímavém barevném tónu. 

     

    Znamení zvěrokruhu
    Autor: archiv firem

    Nebojíte se říct své názory, jste upřímná a jdete si za svým s velkou vášní a intenzitou, až to některé lidi může děsit. Milujete zkoušení nových věcí, ale když se do něčeho zamilujete a cítíte se v tom dobře, jen těžko se toho vzdáváte. Ideální volbou pro vás bude smyslné body se zajímavým střihem nebo kožený korzet, kterým svého partnera naprosto odzbrojíte!

     

    Tip na video: Jak vzniká podprsenka? Je to složitější než kabát nebo kalhoty!

    Video se připravuje ...
     • VIDEO: Igor Hellebrandt

  • Střelec: Sportovní estetika

    Znamení zvěrokruhu
    Autor: archiv firem

    Ženy ve znamení Střelce jsou velmi optimistické, zábavné, převálcují vás svými obratnými argumenty i logikou. Jsou výřečné, ohnivé a ukrývají v sobě nespoutanou vášeň pro dobrodružné cestování. Jelikož jsou neustále v pohybu, inklinují k takovému oblečení, které nebude ztěžovat jejich hbitý krok a rozvernou zábavu. Alfou a omegou tak bude především sportovní prádlo v radostných barvách.

     

  • Kozoroh: Opravdová fajnovka

    Znamení zvěrokruhu
    Autor: archiv firem

    Vždy máte jasno a stojíte si pevně za svými názory, býváte neoblomná, zároveň velmi klidná a vyrovnaná. Doma máte sbírku luxusního prádla z prvotřídních materiálů, protože kvalita je pro vás stěžejní. Zamilujete se tak do košilky z exkluzivního materiálu, jako je hedvábí.

     

  • Vodnář: Upoutání pozornosti

    Znamení zvěrokruhu
    Autor: archiv firem

    Ráda upoutáváte pozornost, a to opravdu výraznými kousky. Nebojíte se být jiná. Doma máte klasickou bílou, černou i tělovou podprsenku, ale nejlépe se cítíte ve výrazných i třpytivých barvách. Kupte si krajkovou podprsenku v neonových barvách tak výrazných, jako je vaše osobnost.

     

  • Ryby: Mírně sexy

    Znamení zvěrokruhu
    Autor: archiv firem

    Vaše moudrost a tvořivost vás vždy přenesou přes všechny těžkosti života. Dokonalým stylem pro vás bude spodní prádlo v boho stylu, které je mírně sexy. Zvolte pohodlnou braletku s tvarujícími vycpávkami a tanga.

    Sháníte spodní prádlo za výhodné ceny? Vyzkoušejte náš internetový srovnávač Zboží Dáma!

Autor: Žaneta Podlahová, Markéta Luštincová
Diskuse ke článku
.