Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C
 
8. 6. - 10. 6. Kupte si podprsenku se slevou až 20 %
 

Se správnou podprsenkou budete vypadat štíhlejší! Jak ji vybrat na velká prsa?

Video se připravuje ...
Díky správné podprsence můžete vypadat štíhlejší! Jak vybrat tu na velká prsa?
VIDEO: Petr Cífka/ BPŽ
27. května 2018 | 06:00

Velká prsa nemusí být vždy výhodou, vedle zdravotních problémů je tu i ten s výběrem správné podprsenky. Čeho se při jejím výběru vyvarovat?

Vybrat podprsenku pro větší prsa je poněkud těžší úkol. Podprsenka má nést většinovou váhu prsou, což je celých 80 procent. Nesmí se zarývat do kůže ani se vytahovat do oblouku. Zařezávat se nesmějí ani ramínka, která je lepší volit širší, aby váhu prsou snadněji unesla.

Jak však poznáte, že vám podprsenka opravdu sedí? Vpředu i vzadu by měla být podprsenka ve stejné výšce. Při vzpažení musí držet na svém místě. Prs musí vyplňovat celý košíček, horní okraj podprsenky se nesmí zařezávat ani odstávat. Prsa rozhodně nesmějí přetékat. Kostice musí obepínat celý prs, nesmí se zapichovat do prsu a má směřovat do středu podpaží. Podprsenka má přiléhat k tělu a nesmí nikde tlačit.

Ve správně vybrané podprsence budou mít prsa pevnější vzhled. Celá postava se díky tomu opticky zeštíhlí. Tím, že se prsa nadzvednou, uvolní se oblast pod nimi a více se zdůrazní pas. Na všechny rady se můžete podívat ve videu:

Video se připravuje ...
Díky správné podprsence můžete vypadat štíhlejší! Jak vybrat tu na velká prsa? • VIDEO: Petr Cífka/ BPŽ

Zapojte se do Podprsenkové revoluce. Ve dnech 8. až 10. 6. jsme pro vás připravily skvělou nákupní akci. Ve vybraných obchodech si budete moci koupit tu nejlepší podprsenku, navíc se slevou až 20 % a dárkem od Yves Rocher. Prozatím si můžete podprsenku vybrat v naší fotogalerii:

Zapojte se do Podprsenkové revoluce. Ve dnech 8. až 10. 6. jsme pro vás připravily skvělou nákupní akci. Ve vybraných obchodech si budete moci koupit tu nejlepší podprsenku, navíc se slevou až 20 % a dárkem od Yves Rocher. Prozatím si můžete tu pravou push-up podprsenku vybrat v naší fotogalerii:

Více na http://prozeny.blesk.cz/clanek/pro-zeny-trendy-podprsenkova-revoluce/542595/jak-zduraznit-mala-prsa-pomohou-push-up-podprsenky.html?utm_source=prozeny.blesk.cz&utm_medium=copy
Autor: Markéta Tošnarová
O víkendu 8. - 10. 6. jsme pro vás připravili skvělou nákupní akci. Ve vybraných obchodech si budete moci koupit tu nejlepší podprsenku, navíc se slevou až 20 % a dárkem od YVES ROCHER. To rozhodně nesmíte propásnout!
Správná velikost podprsenky
Video se připravuje ...