Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C
 
8. 6. - 10. 6. Kupte si podprsenku se slevou až 20 %
 

Pohodlné trenky si zaslouží každý chlap. Ten váš rozhodně!

18. května 2018 | 00:00
Prezentace klienta |

Máte-li vedle sebe muže, který nepodceňuje význam kvalitního spodního prádla, můžete si gratulovat. Nicméně spíše předpokládáme, že váš partner patří do většinové skupiny. Tedy k chlapům, kteří sice tuší, že existuje něco pohodlnějšího a stylovějšího, než to, co právě mají na sobě, ale hlouběji se problematikou spodního prádla nezabývají. A to je to škoda, protože komfort je v případě spodků k nezaplacení. Naštěstí má vás - udělejte mu radost a doplňte jeho šatník o pár luxusních kousků.

Bude mít ze spodního prádla radost?

Je naprosto přirozené, že ve vás hlodá červíček pochybností. Aneb nebylo by lepší, kdybyste mu dala něco jiného? Třeba permanentku do fitka nebo zážitkový let vrtulníkem? Z něčeho jako je spodní prádlo, přece nemůže být nadšený… jenomže opak je pravdou. Až dá bez milosti sbohem svým starým trenkám, které na něm drží silou vůle, a navíc ho tlačily, řezaly, škrtily, nebo naopak byly příliš volné, a vymění je za nový, perfektně padnoucí model, uznale pokyne a pravděpodobně pak konstatuje něco ve smyslu, že dárek předčil veškerá původní očekávání. A že mu můžete koupit další. Značkové trenýrky jsou sice o poznání dražší než nekvalitní textil z tržnice, ale jde o luxus, který se vyplatí.

Trenky, nebo boxerky?

Vybrat chlapovi spodní prádlo však není tak jednoduché, jak se na první pohled jeví. Snad nejzásadnější otázka souvisí s výběrem střihu. Pokud váš partner preferuje určitý typ, neriskujte a zalovte v dané kategorii. V případě, že je mu to jedno, volte s ohledem na jeho postavu a způsob, jakým tráví den. Obecně nelze jednoznačně určit, zda jsou lepší trenýrky, nebo boxerky. V praxi záleží spíše na kvalitě materiálu a správné velikosti. Chlap se musí ve spodním prádle cítit pohodlně, a to bez jakýchkoliv kompromisů. 

Po jaké značce sáhnout?

Nejoblíbenější zahraniční značka spodního prádla u nás je zcela jistě Calvin Klein. Češi mají minimalistické boxerky světoznámého návrháře v oblibě, což potvrzuje i známý prodejce Trenýrkárna.cz.

Za zmínku však stojí také tuzemská produkce. Tradiční české trenky Styx si v žebříčku prodejnosti nevedou vůbec špatně. Naopak je o ně rok od roku větší zájem. Značku založili dva pražští barmani před více než 20 lety. Chtěli vyrobit dokonalé trenýrky, což se jim – alespoň dle názorů většiny zákazníků - povedlo. Současná nabídka zahrnuje také boxerky, sportovní trenýrky, saténové trenýrky a domácí trenýrky. 

Máte-li po svém boku muže, který si potrpí na funky design, jistě se mu budou líbit vtipné české trenky Infantia. Výběr motivů je opravdu pestrý, určitě mezi nimi najdete ten správný.

Pánské spodní prádlo všech výše uvedených značek a mnoha dalších českých i světových výrobců najdete v Trenýrkárně. Specializovaný prodejce nabízí jen to nejlepší, co je na trhu k mání. Muži trenky z Trenýrkárny milují.

O víkendu 8. - 10. 6. jsme pro vás připravili skvělou nákupní akci. Ve vybraných obchodech si budete moci koupit tu nejlepší podprsenku, navíc se slevou až 20 % a dárkem od YVES ROCHER. To rozhodně nesmíte propásnout!
Správná velikost podprsenky
Video se připravuje ...