Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C
 
8. 6. - 10. 6. Kupte si podprsenku se slevou až 20 %
 

Plavky pro plnější křivky

22. května 2018 | 00:00
Prezentace klienta |

Máte ženské křivky? Trápí vás při výběru plavek větší zadeček, bříško, stehna nebo prsa? Nezoufejte, i pro váš typ postavy existují ty správné plavky, které schovají drobné nedostatky a naopak dají vyniknout vašim přednostem.

Stačí mít při výběru plavek na paměti několik základních rad, díky kterým se v plavkách budete cítit lépe a vaše postava bude vypadat opticky štíhlejší:

-  Nebojte se barev a barevných vzorů – daleko více vám to bude slušet     v plavkách s barevným printem než v černých. Nezapomeňte, že černá barva působí k většině typů pleti příliš ostře a může vám přidat pár let navíc.

-  Vsaďte na drobné detaily – řasení, překřížení či rafinované pásky.

-  Vyhněte se šortkovým nohavičkám a zkuste místo nich spíše vykrojenější typ kalhotek, prodlouží vám nohy a zeštíhlí stehna.

-  Zapomeňte na úzká a zařezávající se ramínka a vyměňte je za pohodlnější a širší, která vám poskytnou potřebnou oporu a zároveň se často dají přepínat. „Křížením ramínek dosáhnete toho, že váha prsou se rozloží na střed zad, “radí Helena Konarovská, majitelka Le Chaton.

-  Vybírejte plavky z kvalitních materiálů, které jsou odolnější vůči chloru, UV záření a slané vodě a ani po několika koupáních neztratí svůj tvar.

Ať už se rozhodnete pro jakýkoli typ, myslete na to, že se v plavkách musíte především cítit dobře a sebevědomě. A je jen na vás, jestli k tomu potřebujete nízké zavazovací kalhotky, celkové plavky nebo tankiny.

Dvoudílné bikiny

Dvoudílné plavky už dávno nejsou jen pro štíhlé. Na trhu je již mnoho značek, které se zaměřují na plavky pro ženy plnějších tvarů. V jejich nabídce najdete jak vyztužené tak nevyztužené košíčky, oba typy ale s kosticemi, které vašim prsům zajistí dokonalý tvar. Navíc u nich můžete vybírat i z několika typů kalhotek, od vysokých až po nízké zavazovací.

Jednodílné plavky

Cítíte se jistěji se schovaným bříškem? Pak vyzkoušejte některé z našich celkových plavek. I ty totiž nabízejí mnoho možností. Vyztužené nebo nevyztužené košíčky, s kosticí nebo s podstřihem a se zadním zapínáním nebo bez. Díky důmyslným průstřihům, detailům a kombinaci barev a materiálů získáte krásně vytvarovanou postavu.

Tankiny

Hledáte kompromis mezi jednodílnými plavkami a bikinami? Pak pro vás budou tankiny tou správnou volbou. Zamaskují totiž větší bříško, ale zároveň mají výhodu bikin – můžete se v nich opálit, stačí je jen vykasat. Kombinovat je můžete jak s barevnými, tak jednobarevnými kalhotkami. A když tankiny doplníte plážovými šortkami nebo sukní, jednoduše získáte příjemný letní outfit.

Plážové doplňky

Méně někdy znamená více…a při výběru plážových doplňků to platí dvojnásob. Kvůli pár kilům navíc se nemusíte zahalit “od hlavy k patě”, ba naopak. Střihy šatů a doplňků vybírejte pečlivě a nebojte se zkoušet. Plnějším postavám budou slušet jak volnější poloprůhledné tuniky, tak vypasovanější šaty se vzorem.

"Máme-li své tělíčko rády, nevadí, že ho je trošku víc, protože pěkného není nikdy dost" dodává paní Helena Konarovská, která svým klientkám dodává potřebnou dávku sebevědomí tím, že je naučí, jak své přednosti správně obléknout.

O víkendu 8. - 10. 6. jsme pro vás připravili skvělou nákupní akci. Ve vybraných obchodech si budete moci koupit tu nejlepší podprsenku, navíc se slevou až 20 % a dárkem od YVES ROCHER. To rozhodně nesmíte propásnout!
Správná velikost podprsenky
Video se připravuje ...