Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
 
8. 6. - 10. 6. Kupte si podprsenku se slevou až 20 %
 

Podprsenková revoluce: Ještě dnes si můžete koupit podprsenku se slevou!

Video se připravuje ...
VIDEO: Adam Balažovič/BPŽ
9. června 2016 | 15:00

Tento víkend vrcholí Podprsenková revoluce Blesku pro ženy. Od pátku do soboty můžete využít naše slevové kupony a koupit si padnoucí podprsenku. Získáte tak sexy doplněk, který se vám navíc bude pohodlně nosit. Vydaly jsme se s kamerou do obchodů na reportáž, abychom viděly, jak akce probíhá. 

Přišla si koupit podprsenku s velkým obvodem a poměrně malými košíčky, odnášela si výrobek s přesně opačnými parametry. Tak to vypadalo u mnoha čtenářek Blesku pro ženy, které využily naše slevové kupony a přišly si v rámci Podprsenkové revoluce koupit novou podprsenku. 

Dotázané dámy přiznaly, že by na stojanech vybíraly úplně jiné velikosti, než jaké si nakonec koupily. Potvrdilo se, že ženy stále vybírají větší obvod hrudníku, než by měly, a naopak příliš malé košíčky. Tento nešvar potvrdily i odbornice, které jsou v obchodech připraveny vám se vším poradit.

Podívejte se, jak se nákupy prádla líbily těmto ženám:

Video se připravuje ...
Anketa prozradila, jak jsou ženy spokojeny při nákupu spodního prádla • VIDEO: Adam Balažovič/BPŽ

A jaké modely šly na odbyt? Zákaznice se nebály krajek ani výrazných vzorů či barev. Jelikož je v plném proudu plavková sezona, mnoho žen zamířilo do obchodů právě pro tento sortiment.

Vyrazte tento víkend a nakupujte s výraznou slevou s kupony z Blesku pro ženy. Ještě pořád máte z čeho vybírat! 



O víkendu 8. - 10. 6. jsme pro vás připravili skvělou nákupní akci. Ve vybraných obchodech si budete moci koupit tu nejlepší podprsenku, navíc se slevou až 20 % a dárkem od YVES ROCHER. To rozhodně nesmíte propásnout!
Správná velikost podprsenky
Video se připravuje ...