Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 10°C
 
8. 6. - 10. 6. Kupte si podprsenku se slevou až 20 %
 

Letní podprsenkové experimenty dovoleny! Nechte se inspirovat…

7. června 2017 | 00:00
Prezentace klienta |

Dobře zvolená podprsenka je základem celého ženského outfitu. Vyzkoušejte podprsenky, které si oblíbilo již mnoho žen. Nebojte se zvolit střih nebo barvu, jakou ještě doma nemáte.

Šarmantní kráska z krajky



Sofistikovaná krajková podprsenka Charm v sobě spojuje dva typy střihů - Half Bardot a krajkového bandeau navrchu. Svislé švy košíčků perfektně zakulatí horní i dolní linii ňader. Vrchní část z elastické měkké krajky vytvoří zajímavý dekolt, efektně jej uplatníte ve výstřihu topu, saka či šatů. Tento typ podprsenky můžete najít i v provedení Push-Up, která má velmi příjemné gelové košíčky. Věnujte výběru podprsenky náležitou pozornost, budete odměněny pohodlím a dobrým pocitem ze svého vzhledu.

Vítězka mezi bardot podprsenkami



Překrásný dekolt a dokonalou vizáž má i saténová podprsenka Waves střihu Half Bardot. Její otevřený střih zdůrazní poprsí, navíc ho v horní linii krásně zakulatí. Je skvělou volbou do letního výstřihu. Speciální střih košíčků se dvěma svislými švy podpírá prsa zespodu. Vrchní část podprsenky je zdobena jemným vzorovaným tylem a saténovými proužky v netradičním vzoru podlouhlých lístků. Využijete ji i do letních korzetových šatů, ramínka jdou odepnout. Tuto podprsenku doporučuje i Iva Kubelková!

Romantika v barvě moře



Překrásný design a dokonalý tvar, to je podprsenka Romantica. Jak už její název napovídá, je určena romanticky založeným ženám. V dokonalém balení se ukrývá také dokonalá opora. Měkké, vyjímatelné vycpávky opticky zvětší vaše ňadra a dají jim neodolatelný tvar. Horní část košíčků je potažena květinově vyšívaným tylem. Dohromady tak vznikla jedinečně ženská kompozice. Kdo říká, že podprsenka nesmí být nápadná?

Revoluce ve světě Push-Up!



A nakonec je tu revoluční novinka. Fantastic Triple Push-Up dokáže opravdový zázrak! Tam, kde byla příroda skoupá, dokáže doslova čarovat - umí vykouzlit ňadra až o tři velikosti větší. Uvnitř totiž skrývá speciální výztuž ze 3 pěnových polštářků. První polštářek pomáhá tvarovat ňadra, druhý poprsí nadzvedne a třetí polštářek jemně tlačí na prso ze strany, čímž vytváří svůdný žlábek. V letních dekoltech vynikne nejlépe. Vyzkoušejte a uvidíte!

O víkendu 8. - 10. 6. jsme pro vás připravili skvělou nákupní akci. Ve vybraných obchodech si budete moci koupit tu nejlepší podprsenku, navíc se slevou až 20 % a dárkem od YVES ROCHER. To rozhodně nesmíte propásnout!
Správná velikost podprsenky
Video se připravuje ...