Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C
 
8. 6. - 10. 6. Kupte si podprsenku se slevou až 20 %
 

Trendy v podprsenkách: Zapomeňte na tělovou barvu, letí pudrová, modrá i červená

Video se připravuje ...
Trendy v podprsenkách: Zapomeňte na tělovou barvu, letí pudrová, modrá i červená
VIDEO: Igor Hellebrandt/ BPŽ
5. června 2017 | 12:00

Ráda byste si koupila novou podprsenku, která bude pohodlná, krásná, a navíc trendy? Řiďte se radami Michaely Vlčkové z obchodu se spodním prádlem La Marque.

Nové kolekce spodního prádla se objevují dvakrát až čtyřikrát do roka. Nicméně, pojetí a vzhled se nemění až tolik, jako je tomu u běžného oblečení, a trendy nebývají až tak výrazné. Letos v létě je nejvíce v módě krajková vyztužená podprsenka, která prsa drží lépe než podprsenka s kosticemi. Na léto je ideální, jelikož mnohem lépe dýchá.

Co se týká barev, tělová barva je na ústupu, objevují se barvy, které jsou stále světlé, ale více sexy. Tělovou barvu nahrazují barvy pudrové, meruňkové a ústřicové. Tyto barvy stále nejsou pod oblečením vidět, takže splňují stejnou funkci jako barva tělová, ale zároveň jsou mnohem více sexy, jelikož rozsvítí vaše tělo. Odbornice říká, že letos letí ještě další barvy, a to zejména červená a modrá, kterou naleznete ve všech odstínech, na jaké si vzpomenete.

Spodní prádlo je součástí oblečení, takže se nic nestane, pokud bude vykukovat. Podprsenka se může ukázat v dekoltu, u lodičkového výstřihu mohou být vidět ramínka nebo může vykouknout část podprsenky u topů s volnějšími průramky. Nikdy není cílem to, aby se objevoval třeba celý košíček, naopak rafinovaně by se měla objevit jen část podprsenky – jako krajka nebo ramínka.

Jak postupovat při výběru podprsenky? To zjistíte v našem videu.

Video se připravuje ...
Nosíte správnou velikost podprsenky? Přesvědčte se o tom • VIDEO: Igor Hellebrandt/ BPŽ

Autor: Markéta Tošnarová
O víkendu 8. - 10. 6. jsme pro vás připravili skvělou nákupní akci. Ve vybraných obchodech si budete moci koupit tu nejlepší podprsenku, navíc se slevou až 20 % a dárkem od YVES ROCHER. To rozhodně nesmíte propásnout!
Správná velikost podprsenky
Video se připravuje ...