Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
 
8. 6. - 10. 6. Kupte si podprsenku se slevou až 20 %
 

Konec odřeným stehnům! Tahle vychytávka vám ušetří spoustu bolesti.

5. června 2017 | 00:00
Prezentace klienta |

Také se těšíte na léto, až si obléknete své oblíbené šaty, nebo sukni? Ale pak to přijde. Bez silonek v horkých letních měsících se stehna začnou o sebe třít a odírat a často to bolí tak moc, že několik dalších dní raději vytáhnete kalhoty. Jak tomu zabránit?

Jen málo žen má to štěstí, že má natolik štíhlé nohy, že se jim o sebe stehna nedřou ani v tom největším letním parnu. Většina žen to má ale právě naopak, i sebekrásnější procházka tak může být hodně nepříjemná a bolet.

Autor: www.eshopspravnapodprsenka.cz

Problém, o kterém se nemluví

Přestože tento problém trápí velké procento žen, je ve společnosti téměř tabu. Možná jste už zkoušela v létě nosit pod šaty kraťásky, ustřihnout si samodržící punčocháče nebo stehna natřít deodorantem. Ani jedno však nikdy nefunguje ideálně a problém přetrvává. My jsme pro vás našli vychytávku, díky které už budete moci v létě obléknout naprosto cokoli a lusknutím prstu se zbavíte problému s odřenými stehny.

Řešení: pásy proti odírání stehen

Řešením jsou speciální pásy proti odírání stehen: Bandelettes. Jedná se o krajkové nebo hladké pásy, které se navlékají na stehna a brání tak jejich nepříjemnému odírání. Při správně zvolené velikosti krásně drží celý den a nerolují se. Navíc krajkové varianty vypadají opravdu sexy, takže se rozhodně nemusíte stydět, když pás někde vykoukne. Hodí se také pro nevěsty, které si pak mohou užít svůj den opravdu naplno a bez nepříjemností.

Autor: www.eshopspravnapodprsenka.cz

Opravdu drží?

Za pár pásů Bandelettes zaplatíte necelých pět set korun, ale každá koruna se vám vrátí neskutečnou úlevou a svobodou, kterou pásy přinášejí. Pásy jsou vyrobené speciální technologií z elastického materiálu a z rubové strany mají vždy dvě řady silikonových proužků, které drží pásy na místě. Při správně zvolené velikosti a upravení pásů na stehně se nerolují a krásně drží celý den.

Kde pásy seženete

Osobně si můžete pásy Bandelettes vyzkoušet v obchodech Správná podprsenka v Praze anebo je objednat z eshopu s doručením kamkoli po ČR a také na Slovensko. Pro určení velikosti vám bude stačit vzít si k ruce krejčovský metr a změřit obvod stehna těsně pod vaším pozadím. Vhodnou velikost pak najdete v tabulce velikostí.

Co o Bandelettes říkají jiné ženy?

„Teď mám už dvoje Bandelettes, střídám je a nemůžu vynachválit, všude doporučuju :) Konečně nemusím řešit, jestli si můžu vzít v létě sukni nebo šaty, zkoušela jsem předtím všechno - kraťásky, deodoranty, ale tohle je fakt teď už pro mě nejpohodlnější a hlavně i elegantní řešení.“ Hanka B.

„Já je měla loni první rok a jsou skvělé! Konec odřeninám, zase můžu v létě nosit sukně. Drží celý den a ani se nehnou. Za sebe můžu říct, že je to nejlepší řešení!“ – Marcela P.

O víkendu 8. - 10. 6. jsme pro vás připravili skvělou nákupní akci. Ve vybraných obchodech si budete moci koupit tu nejlepší podprsenku, navíc se slevou až 20 % a dárkem od YVES ROCHER. To rozhodně nesmíte propásnout!
Správná velikost podprsenky
Video se připravuje ...