Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C
 
8. 6. - 10. 6. Kupte si podprsenku se slevou až 20 %
 

Špatná podprsenka? U 80 % žen běžná záležitost

2. června 2017 | 00:00
Prezentace klienta |

Oblékáme ji každý den a je s námi prakticky po celý náš život a přesto jen málokterá z nás, zná svou správnou velikost a dokáže si vybrat podprsenku tak, aby nám 100% padla. 

Kde děláme chybu?

Najít padnoucí podprsenku je i v dnešní době docela oříšek. Víte, jak to chodí. V obchodech vás prodavačky přesvědčují, že menší obvod než 70 nemají anebo naopak, že košíčky větší, než E na trhu nejsou dostupné (to ale není pravda, nevěřte jim).

Autor: La Marque

Snažíte se proto nasoukat do menších košíčků nebo volíte podprsenku s větším obvodem. Nakonec zainvestujete do několika hezkých kousků, které stejně zůstanou na dně prádelníku, protože se v nich prostě necítíte dobře, anebo riskujete zdravotní problémy o kterých ani netušíte, že špatné spodní prádlo způsobuje.

Za rok si takových podprsenek koupíte hned několik a ve výsledku zjistíte, že stojí mnohonásobně více, než kdybyste si koupila 2 kvalitní a skvěle padnoucí podprsenky, které vydrží roky.

Autor: La Marque

Kam zajít pro padnoucí spodní prádlo?

Zajděte si do obchodu La Marque, kde se vám budou prodavačky pod vedením majitelky obchodu Míši Vlčkové věnovat a profesionálně vám poradí, jaká velikost a střih podprsenky je pro vás ta nejlepší. Pomohou vám vybrat podprsenku, která ňadra podrží bez ohledu na velikost, která nikde netlačí, neposouvá se a u které se ramínka nezařezávají do ramen. A jako bonus si celý nákup užijete, protože i zkoušení může být zábavné.

V nabídce obchodu La Marque najdete podprsenky ve všech velikostech. Tady nemusíte mít strach, že by na vás podprsenku neměli.

Autor: La Marque

Jak říká majitelka obchodu Michaela, na nošení padnoucí podprsenky není nikdy pozdě. Vyzkoušejte ten pocit, protože za vyzkoušení nic nedáte.

Správná podprsenka udělá každou ženu spokojenou, sebevědomou a bude se cítit skvěle a výjimečně.

O víkendu 8. - 10. 6. jsme pro vás připravili skvělou nákupní akci. Ve vybraných obchodech si budete moci koupit tu nejlepší podprsenku, navíc se slevou až 20 % a dárkem od YVES ROCHER. To rozhodně nesmíte propásnout!
Správná velikost podprsenky
Video se připravuje ...