Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C
 
8. 6. - 10. 6. Kupte si podprsenku se slevou až 20 %
 

Máte větší velikost poprsí? Nebojte se vyztužených podprsenek!

29. května 2017 | 12:00
Prezentace klienta |

Podprsenky s vyztužením určitě nejsou omezeny velikostí! Nemusíte se obávat ani pokud jste od přírody vybavena plným dekoltem. Tenhle druh podprsenek nejenom, že krásně vymodeluje tvar vašich prsou, ale ještě dodá zakulacený tvar, prsa pozvedne a zafixuje přesně v tom místě, kde mají být. Důmyslně vytvarované poprsí se podílí na celkovém vzhledu postavy! Jaké podprsenky nosíte? A kde najdete široký výběr kvalitních podprsenek?

Vyztužená podprsenka s kosticemi až do velikosti G

Tahle podprsenka je vhodná jak pro výjimečné okamžiky, tak i pro každodenní nošení. Je ideální i pro větší velikosti a díky hladkým bezešvým košíčkům je vhodná pod přiléhavé oblečení. Vzor evokuje divokou vášeň, a vytváří tak exkluzivní vzhled. Podprsenka je k dostání až do velikosti košíčku G. Doplňují ji kalhotky ve stejném designu.

Autor: NATURANA

Tence vyztužená podprsenka s kosticemi zaručí pohodlí

Podprsenka s kosticemi má tence vyztužené trojdílné košíčky šité do tzv. T-švu, který vytvoří přirozeně kulatý tvar prsou i ve velkých velikostech. Poskytuje skvělou podporu a perfektně padne. U větších velikostí jsou ramínka rozšířena na 22 mm, a přispívají tak k pohodlí při nošení. K dostání až do velikosti košíčku G. Navržena a vyrobena v ČR. Můžete si vybrat mezi bílou a černou barvou dle vašeho vkusu.

Autor: NATURANA

Naturana oslavuje ženskou krásu už 100 let!

Rok 2017 je pro NATURANU výjimečný. Rovných 100 let nabízí svým zákaznicím elegantní, sportovní, funkční a pohodlné prádlo pro jakoukoliv příležitost. Naturana byla založena už v roce 1917! Tehdy se s několika výrobními závody v zahraničí stala jedním z největších výrobců spodního prádla a plavek v Evropě. Požadavky NATURANY na módní styl, kvalitu a komfort nošení jsou vysoké. Využívá hlavně své dlouholeté zkušenosti s designem, výrobou a kontaktem se zákaznicemi.

Autor: NATURANA

Tence vyztužená podprsenka s kosticemi je vhodná pod každé oblečení

Tence vyztužená podprsenka s kosticemi má sedlo z jemné krajky zpevněné podšívkou. Zadní díl je také zpevněný podšívkou. Hladké košíčky z mikrovlákenného materiálu jsou velmi příjemné na dotek. Díky svému bezešvému zpracování jsou ideální pod přiléhavé oblečení. Podprsenka je na bocích vyztužena kosticemi, které poskytují extra podporu. K dostání je až do velikosti košíčku E!

Autor: NATURANA

Tence vyztužená podprsenka s kosticemi pro extra podporu

Obzvlášť půvabná podprsenka má košíčky, sedlo i zadní díl zdobený jemnou krajkou. Sedlo a zadní díl podprsenky jsou zpevněny podšívkou. Kvalitní zpracování zajišťuje pohodlí při nošení. Podprsenka nabízí optimální podporu, opět až do velikosti košíčku E. Podprsenka je na bocích vyztužena kosticemi, které poskytují extra podporu. K dispozici je v černé, tělové, šedé a barvě šampaň.

Autor: NATURANA

 

O víkendu 8. - 10. 6. jsme pro vás připravili skvělou nákupní akci. Ve vybraných obchodech si budete moci koupit tu nejlepší podprsenku, navíc se slevou až 20 % a dárkem od YVES ROCHER. To rozhodně nesmíte propásnout!
Správná velikost podprsenky
Video se připravuje ...