Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C
 
8. 6. - 10. 6. Kupte si podprsenku se slevou až 20 %
 

Takhle nevyniknou! Chyby při výběru podprsenky na malá ňadra

Video se připravuje ...
VIDEO: Adam Balažovič/BPŽ
28. května 2017 | 06:00

Správně zvolená podprsenka dokáže zázraky. Umí dokonce zvětšit prsy až o dvě čísla. Pokud ovšem zvolíte špatnou, bude to mít zcela opačný efekt. Specialistka nám ukázala, jak se podobným chybám vyhnout.

Ženy s malými ňadry občas na svůj osud žehrají, ale měly by myslet na to, že můžou mít i spoustu pozitiv. Tíha ňader nezatěžuje záda, při sportu jsou také mnohem pohodlnější, a když vezmeme v potaz gravitaci a stárnutí, nehrozí jim takové změny jako ženám
s plným dekoltem.

Ženy s menším hrudníkem mají také mnohem pestřejší výběr ve střizích a materiálech. Záleží na tom, pro jaký účel podprsenku sháníte. Nejoblíbenější je typ push-up, který dokáže vykouzlit sexy dekolt a opticky prsy zvětšit. Ovšem můžete vyzkoušet
i mnoho dalších střihů a tvarů, které si ženy s větším poprsím dovolit nemůžou.

Podívejte se, jaká podprsenka se nejlépe hodí na malá ňadra:

Video se připravuje ...
 • VIDEO: Adam Balažovič/BPŽ

Při výběru platí samozřejmě tatáž kritéria. Nejdůležitější je zvolit správný objem podprsenky a velikost košíčku tak, aby neodstával od prsů, ale krásně je zakrýval. Můžete si dovolit i pohodlné lambadové topy, největším hitem jsou teď „braletky”. Jedná se o podprsenky bez kostic, které jsou pohodlné jako ty sportovní, ale střih a materiál mají jako podprsenka s výztuží.

O víkendu 8. - 10. 6. jsme pro vás připravili skvělou nákupní akci. Ve vybraných obchodech si budete moci koupit tu nejlepší podprsenku, navíc se slevou až 20 % a dárkem od YVES ROCHER. To rozhodně nesmíte propásnout!
Správná velikost podprsenky
Video se připravuje ...