Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C
 
8. 6. - 10. 6. Kupte si podprsenku se slevou až 20 %
 

Dopřejte svým ňadrům to nejlepší!

17. května 2017 | 16:29
Prezentace klienta |

Jsou s vámi v podstatě celý život, nosíte je všude sebou, jsou jednou z hlavních částí vašeho celkového vzhledu. Řeč je o vašich ňadrech. 

Představte si, že si koupíte špatné boty a máte v nich celý den chodit. Je jedno, jestli jsou malé, velké nebo vás dře pata, budete se cítit nepříjemně, nepohodlně i pohled na vaši chůzi nebude hezký. Když pak přijdete, domů budete ráda, že je konečně můžete sundat.

Stejné je to s podprsenkou. Pokud nemáte správně padnoucí podprsenku, nemůžete se cítit dobře. Nosíte-li špatně padnoucí podprsenku, je to i vidět. Velký obvod vám poleze vzadu po zádech, což není hezké obzvlášť v létě, když nosíte tílka nebo šaty s ramínky. Při chůzi se prsa v nevhodné podprsence houpou, což není hezké na pohled, ale především to není příjemné pro vás.

TIMO BeautyBra Charming Princess 1019 Kč + brazilky 399 Kč
Autor: TIMO

Velmi důležité jsou také materiály, ze kterých je podprsenka vyrobená. Na holém těle byste měla mít kvalitní, zdravotně testované materiály, které vám nebudou způsobovat reakce, když budete mít podprsenku celý den. 

Když si vezmu menší košíček, bude to vypadat, že mám velká prsa

Toto si myslí spousta žen. Není to pravda! Prsa budou vypadat menší, pod tričkem budete mít čtyři prsa a především, když se vám košíčky celý den zařezávají do prsou, musí pak bolet. Nosíte-li malé košíčky, pak se vám také kostice zařezávají po stranách do prsou, což způsobuje nepříjemné otlaky.

TIMO DreamBra Day & Night 989 Kč + vyšší kalhotky 419 Kč
Autor: TIMO

Jak svým ňadrům dopřát to nejlepší?

Dopřejte jim podprsenky, které jsou vyráběné z kvalitních materiálů, jsou pohodlné, ve správné velikosti a střihu. Zajděte si na prodejnu, kde se vám prodavačky budou věnovat a poradí vám, co je pro vás nejlepší. Český výrobce TIMO pro ženy pořádá speciální poradenské dny na prodejnách, tzv. BRA-FITTING, při kterých na vám stylistka poradí s výběrem té nejlepší podprsenky přesně pro vás. V nabídce firmy TIMO najdete podprsenky pro menší, střední i velmi velké velikosti. Podprsenky TIMO jsou navrhované tak, aby byly krásné, hezky vytvarovaly ňadra a byly velmi pohodlné i pro celodenní nošení. Vyzkoušejte BRA-FITTING na vlastní kůži! Kdy a kde se koná, zjistíte zde.

TIMO Řasená podprsenka pro asymetrická prsa Sweet Symphony 869 Kč + kalhotky 419 Kč
Autor: TIMO

Hlavně nezapomeňte, že nikdy není pozdě začít nosit správnou podprsenku.

 

O víkendu 8. - 10. 6. jsme pro vás připravili skvělou nákupní akci. Ve vybraných obchodech si budete moci koupit tu nejlepší podprsenku, navíc se slevou až 20 % a dárkem od YVES ROCHER. To rozhodně nesmíte propásnout!
Správná velikost podprsenky
Video se připravuje ...