Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C
 
8. 6. - 10. 6. Kupte si podprsenku se slevou až 20 %
 

Zvětší prsa až o dvě velikosti: Samodržicí podprsenkou se chlubí i celebrity

23. května 2017 | 06:00

Jak revoluční podprsenka vypadá? Opravdu je tak zázračná, jak se o ní mluví? Oblíbily si ji miliony žen po celém světě. Proč? Protože bez zásahu plastického chirurga vykouzlí ňadra o několik velikostí větší.

 

Podprsenka je nalepovací, bez ramínek
a jakéhokoli zapínání. Hlavní kouzlo skvělého push-up efektu spočívá ve šňůrkách vpředu, které samy upravujete podle toho, jak moc chcete mít ňadra ve výstřihu velká.

Pokud chcete mít sexy rýhu, díky této podprsence ji vykouzlíte za pár vteřin. Výrobek se stal fenoménem poté, co ho americká modelka Amber Rose ukázala na svém Instagramu.

Podívejte se na video:

Video se připravuje ...
 • VIDEO: youtube.com_CDS Hollywood Insight

Podobným videem se také pochlubily britská televizní hvězda Holly Hagan nebo potetovaná modelka Cami Li. Po vzoru slavných žen se
k natočení videa se zázračnou podprsenkou odhodlalo plno dalších. Výsledek je naprosto šokoval, jelikož to, co tato podprsenka slibuje, plní na sto procent.

Přesvědčte se sama:

Video se připravuje ...
 • VIDEO: instagram

Pokud stále nevěříte, podívejte se do naší fotogalerie, která vás určitě přesvědčí.

Autor: red
O víkendu 8. - 10. 6. jsme pro vás připravili skvělou nákupní akci. Ve vybraných obchodech si budete moci koupit tu nejlepší podprsenku, navíc se slevou až 20 % a dárkem od YVES ROCHER. To rozhodně nesmíte propásnout!
Správná velikost podprsenky
Video se připravuje ...