Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C
 
8. 6. - 10. 6. Kupte si podprsenku se slevou až 20 %
 

Sportovní podprsenka: Proč je důležitá a jak vybrat tu správnou?

Video se připravuje ...
24. května 2016 | 06:00

Při jakémkoliv sportu bychom neměly zapomínat na sportovní podprsenku, která je důležitou oporou pro naše ňadra. Nemůžeme si však vybrat jen tu, která se nám barevně zamlouvá. Je důležité vědět, jaká je vhodná přímo pro naše prsa.

Ať už si s oblibou protahujete tělo na józe nebo pravidelně běháte v parku, na každý sport byste měla mít sportovní podprsenku. Ta poskytuje poprsí oporu, vám pohodlí, odvádí pot a velmi rychle díky speciálnímu materiálu schne. Pokud však střídáte sporty, nestačí vám pouze jedna. Podprsenky se širšími ramínky se hodí pro "skákavé" sporty, jako jsou běh, jízda na koni nebo aerobic. Naopak tenká ramínka vám postačí na brusle, statické cvičení v posilovně nebo na zmiňovanou, čím dál populárnější jógu.

Při výběru nerozhoduje jen to, na jaký sport podprsenku využijete, ale také to, jak velká máte ňadra. Pečlivě si podprsenku vyzkoušejte, aby vám seděly obvod i velikost košíčků. V kabince si klidně několikrát poskočte, předkloňte se, abyste zjistila, zda opravdu perfektně sedí. Pokud máte větší ňadra, rozhodně vybírejte z podprsenek se širšími ramínky, která se nebudou zařezávat, a tak se v nich budete cítit pohodlně.

Video se připravuje ...
Květnová podprsenková revoluce se blíží ke konci! Těšte se na slevové kupony!

O víkendu 8. - 10. 6. jsme pro vás připravili skvělou nákupní akci. Ve vybraných obchodech si budete moci koupit tu nejlepší podprsenku, navíc se slevou až 20 % a dárkem od YVES ROCHER. To rozhodně nesmíte propásnout!
Správná velikost podprsenky
Video se připravuje ...