Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C
 
8. 6. - 10. 6. Kupte si podprsenku se slevou až 20 %
 

Když máte velká ňadra: Podprsenka může být sexy a opticky vás zeštíhlit!

Video se připravuje ...
Když máte velká ňadra: Podprsenka může být sexy a opticky vás zeštíhlit!
VIDEO: Adam Balažovič
20. května 2016 | 13:15

Kolem podprsenek pro dámy s velkými ňadry panuje stále mnoho mýtů a polopravd. Ani s opravdu bujným poprsím totiž nejste odsouzena k tomu, abyste si kupovala nevzhledné prádlo. Zeptaly jsme se, jak si vybrat podprsenku, i když máte velká prsa.

Zatímco ještě před pár lety bylo na trhu jen pár typů podprsenek pro ženy s velkými ňadry, dnes už se doba naštěstí změnila. V obchodech s kvalitním spodním prádlem naleznete podprsenky s většími košíčky v mnoha střizích, barvách i škále použitých materiálů a není proto nutné dělat kompromisy.

Pokud jste si tedy doteď myslela, že potřebujete podprsenku, která má široký obvod, je vysoká a má široká ramínka, nemusí to být pravda. Vše záleží jen na tvaru vašich prsou, typu postavy a tím, co mají vaše ňadra "za sebou".

"Mladá děvčata s velkými ňadry si mohou bez problémů dovolit podprsenky s nízkým středem a drobnou výstuží, která prsa nezvětší, ale je schopna je tvarovat a vytvořit tak opravdu krásný dekolt. Pokud je žena s velkými ňadry již po porodu, je vhodnější sáhnout po vyšší podprsence, která má širší, vypodložená ramínka," říká Markéta Jiráčková ze společnosti Timo.

Zásadní podmínkou při nakoupení podprsenky je ale to, abyste si vybrala opravdu správně padnoucí velikost, která dá ňadrům takovou podporu, jakou potřebují. Nechte si proto v obchodě poradit. Správně padnoucí podprsenka vám totiž vyčaruje nejen krásný dekolt, ale dokáže i opticky zeštíhlit celkovou postavu.

Video se připravuje ...
Když máte velká ňadra: Podprsenka může být sexy a opticky vás zeštíhlit! • VIDEO: Adam Balažovič

Autor: brig
O víkendu 8. - 10. 6. jsme pro vás připravili skvělou nákupní akci. Ve vybraných obchodech si budete moci koupit tu nejlepší podprsenku, navíc se slevou až 20 % a dárkem od YVES ROCHER. To rozhodně nesmíte propásnout!
Správná velikost podprsenky
Video se připravuje ...