Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C
 
8. 6. - 10. 6. Kupte si podprsenku se slevou až 20 %
 

Jak jsem se naučila nosit prsa

23. května 2016 | 00:00
Prezentace klienta |

Jsem žena a mám prsa. Zdá se vám to jasné a ptáte se asi nechápavě, co je to za informaci? Jenže ještě do nedávna jsem je neuměla nosit.

Už na střední škole jsem měla velká prsa a snažila se je všemožně zamaskovat.  Ostatní spolužačky mi je záviděly, ale já se za ně styděla.  Výběr první podprsenky byl velký stres. Bránila jsem se myšlence, že budu nosit něco tak neforemného, co tehdejší obchody nabízely. I když se má maminka snažila dopřát mi tu nejkrásnější a sehnala dokonce krajkovou, stále připomínala spíše malý krajkový stan.

Po revoluci se výběr podprsenek začal zlepšovat. Design byl sice mnohem hezčí, ale velikost krásné podprsenky se zastavila u košíčku C. Přiznávám se ale, že v té době jsem vlastně ani nechtěla připustit, že by má prsa byla větší.

Kupovala jsem si velikost, která v žádném případě nemoha pojmout celá má ňadra. Pokud mi prsa nepřetékala z boku, vykukovala zespodu. Pokud jsem je natlačila do podprsenky spodem – vykoukla nahoře a rázem to vypadalo, že mám  prsa čtyři. Mým cílem dokonce bylo, abych měla prsa co nejvíce zmenšená až placatá. Byla proto všude. Pod paží, pod podprsenkou, nad podprsenkou…. jen ne tam, kam patřila.

Autor: Petrklíč

Poznáváte se také milé dámy?

Mé trápení skončilo teprve nedávno, kdy jsem se se svými ňadry smířila. Přijala jsem je v jejich pravé velikosti a přiznala si, že písmenko mého košíčku je opravdu někde uprostřed abecedy. Taková ňadra mám, jsou přesně taková a jsou moje…

Pomohlo mi hlavně nalezení prodejce, který nabízí dokonce podprsenky velikost  K,L,M. Do nedávna by mě ani ve snu nenapadlo, že má velká prsa budou vypadat nádherně například  ve vyztužených podprsenkách. Že jsou v mé velikosti dostupné podprsenky nejrůznějších druhů: s kosticí, bez kostic, hladké, krajkové, celovyztužené, polovyztužené a další. Je to velmi uklidňující pocit vědět, že i na mou velikost už v obchodech najdu nádherné romantické a dokonce i sexy kousky.

Tím, že už nyní nosím svá  prsa hrdě před sebou a ne někde pod paží, vypadám dokonce mnohem útleji.  Ano – mám velká prsa, ale v dobře padnoucí podprsence, jsou nádherná! Jsou nádherná dokonce, i když po dvou dětech a také vlivem zemské přitažlivosti, nejsou dávno pevná. Musím nesebekriticky říct, že se sama sobě dnes ve spodním prádle líbím mnohem víc než ve dvaceti.

Autor: Petrklíč

Budu ráda, pokud se takto budete cítit také vy.

Nabídku podprsenek pro velká prsa najdete v eshopu Petrklíč. V zásilkovém obchodě, který respektuje vaši velikost.

O víkendu 8. - 10. 6. jsme pro vás připravili skvělou nákupní akci. Ve vybraných obchodech si budete moci koupit tu nejlepší podprsenku, navíc se slevou až 20 % a dárkem od YVES ROCHER. To rozhodně nesmíte propásnout!
Správná velikost podprsenky
Video se připravuje ...