Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C
 
8. 6. - 10. 6. Kupte si podprsenku se slevou až 20 %
 

Malá prsa mohou být sexy: Pomůže vám skvěle padnoucí podprsenka!

Video se připravuje ...
I malá prsa mohou být sexy! Podívejte se
VIDEO: Adam Balažovič
17. května 2016 | 12:00

Sehnat dobrou podprsenku na malá ňadra může být pořádně složité, a proto jsme se zeptaly odbornice, na co si dát při výběru pozor. Teď už bude koupě nové podprsenky, která padne jako ulitá, hračka!

I ženy s malými prsy musí při výběru podprsenky dodržovat určitá pravidla. Obvod musí být pevný a sedět vodorovně a košíčky musí pojmout celé prso, aby je kostice lemovala až dozadu. Nejčastějším problémem je však to, že košíčky na malých ňadrech nevzhledně odstávají. I tomu se dá správnou volbou podprsenky celkem snadno zabránit. Ideální je vybírat si podprsenky s nízkým středem, který posune ňadra k sobě, a vypadají tak perfektně ve výstřihu. Košíček by měl být v kraji měkčí a nesmí být příliš hluboký, v opačném případě bude odstávat.

Nebojte se zkoušet a nechat si poradit. Naše modelka Lucie nosila několik let podprsenky velikosti 75 A. Odbornice ji však vyvedla z omylu a ukázala jí, že 70 C jí padne mnohem lépe. Stačilo o jedno číslo zmenšit obvod a o dvě čísla navýšit košíček.

Ukažte podprsenky

Ženy s malými ňadry mají jedinečnou šanci pořídit si podprsenku s nápadným zdobením v dekoltu, které je hitem letošního roku. Taková podprsenka může klidně vykukovat z výstřihu nebo pod průsvitnou halenkou.

O víkendu 8. - 10. 6. jsme pro vás připravili skvělou nákupní akci. Ve vybraných obchodech si budete moci koupit tu nejlepší podprsenku, navíc se slevou až 20 % a dárkem od YVES ROCHER. To rozhodně nesmíte propásnout!
Správná velikost podprsenky
Video se připravuje ...