Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C
 
8. 6. - 10. 6. Kupte si podprsenku se slevou až 20 %
 

Video: Správná podprsenka zvedne nejen prsa, ale i sebevědomí

Video se připravuje ...
VIDEO: komerční prezentace
16. května 2016 | 00:00
Prezentace klienta |

Málokterý kus oděvu má tak bohatou historii jako právě podprsenky. Ty vznikly teprve v roce 1913 jako vzpoura proti nepohodlným korzetům, které v té době ženy nosily. Podprsenka nabízela nositelkám více pohodlí, než těsné šněrovačky a proto na svůj úspěch nemusela dlouho čekat. Přestože má tento kus spodního prádla více než stoletou historii, většina žen při výběru správné velikosti stále tápe. Výsledek se pak projevuje nejen na estetickém dojmu, ale i na zdraví nositelky.

Kam zajít pro padnoucí spodní prádlo? Marks & Spencer nabízí široký výběr podprsenek v různých velikostech.  V obchodech M&S naleznete svůdné a luxusní kousky, ale také sportovní podprsenky využívající nejnovějších technologií, či půvabné pohodlné sety, které oceníte při běžném nošení.

1.      I malá prsa jsou sexy

Mezi největší výhody, které vám malá ňadra přinesou, patří široký výběr spodního prádla. Na malá prsa seženete nejrůznější druhy podprsenek – zvláštně tvarované, krajkové, zdobené a třeba i ty bez ramínek. Spodní prádlo totiž nemusí držet váhu velkého poprsí, a proto si návrháři mohou více pohrát s volbou materiálu a jeho zdobením. Pokud se vám přeci jen posteskne po plném dekoltu, sáhněte po podprsence s push-up efektem, která vám opticky zvětší objem poprsí až o jedno číslo.

Všechny podprsenky z Marks & Spencer můžete bez obav prát na 40 °C.
Autor: Markéta Vodičková

2.      Bujné poprsí – radost, nebo starost?

Velká prsa působí jako magnet pro mužské oči. Pokud jste majitelkou bujného poprsí, jistě víte, jak těžké je vybrat správnou podprsenku, která se nebude vysouvat nahoru nebo se nepříjemně zařezávat do ramen. Zapomeňte na robustní, mnohdy až ošklivé podprsenky. Nejen spodní prádlo v malých velikostech může být svůdné. I s velkými prsy si můžete vybírat krásné a sexy kousky. Stačí jen vědět, kde po něm pátrat!

Potřebujete pomoc s výběrem? Speciálně vyškolený personál M&S vám ochotně poradí nejen s velikostí spodního prádla, ale také vám vybere správný typ a střih podprsenky.
Autor: Markéta Vodičková

3.      Pevná prsa jsou snem každé ženy
 
Máte krásná pevná prsa, která jsou velikostně „tak akorát“? Pokud ano, pak vám gratulujeme a tiše závidíme. Ženám, jež se chlubí bezchybným dekoltem, sluší opravdu cokoli – od pořádně hlubokých výstřihů až po roláky. Ale i tyto ženy by výběr podprsenky neměly zanedbávat a v případě nutnosti se zeptat zkušené prodavačky, která jim s výběrem správného prádla jistě ráda poradí.

Při nákupu nad 799 Kč dostanete slevu 150 Kč na další zboží.
Autor: Markéta Vodičková

 
4.      Stahovací prádlo vytvaruje postavu dle vašich představ
 
Jak během několik okamžiků zeštíhlit stehna, zpevnit zadeček či „vymazat“ nevzhledné faldy na břiše a na bocích? Stahující prádlo je šité tak, aby dokázalo upravit problémové partie a zmenšit konfekční velikost až o několik čísel. Podvádět se sice nemá, ale kouzlu stahovacího a tvarovacího prádla podléhají celebrity po celém světě!

Na různé příležitosti hledejte různé typy prádla. Pod plesové šaty se nehodí sportovní podprsenka – stejně tak jako když jdete běhat, volte podprsenku, která dá prsům dostatečnou oporu.
Autor: Marks&Spencer

O víkendu 8. - 10. 6. jsme pro vás připravili skvělou nákupní akci. Ve vybraných obchodech si budete moci koupit tu nejlepší podprsenku, navíc se slevou až 20 % a dárkem od YVES ROCHER. To rozhodně nesmíte propásnout!
Správná velikost podprsenky
Video se připravuje ...