Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C
 
8. 6. - 10. 6. Kupte si podprsenku se slevou až 20 %
 

Bestsellery mezi podprsenkami pro větší velikosti!

12. května 2016 | 00:00
Prezentace klienta |

Doby, kdy sehnat podprsenku ve velikostech košíčků I, J, K byl nadlidský výkon, jsou dávno pryč. Některé ženy však mají stále problém najít podprsenku s velkými košíčky, která by splňovala všechny jejich požadavky. Pro všechny ženy, které nechtějí dělat kompromisy, vytvořila česká firma Timo speciální střihy podprsenek DreamBra a BeautyBra.

Oba střihy DreamBra a BeautyBra byly vyrobeny podle požadavků českých žen - udrží a krásně vytvarují prsa až do velikosti košíčků K, jsou pohodlné celý den a vyrábí se ve spoustě barev a designů. Základ těchto podprsenek tvoří bezešvé košíčky, příjemné materiály a především kvalitní zpracování.

DreamBra - Podprsenka vašich snů

Nejprodávanější podprsenka Timo dostala jméno právě díky své oblíbenosti. DreamBra je podprsenka se specifickým střihem, resp. tvarem košíčků, které jsou bezešvé a slabě vyztužené. Tyto košíčky prsa nezvětšují, ale udrží je na místě a vytvoří krásně kulatý tvar. DreamBra se vyrábí ve velikostech košíčků B – K a s obvody 65 – 95, tomu jsou uzpůsobené použité materiály, obvod i ramínka. Pevný, ale pružný obvod a rozšířená podložená ramínka zajišťují pohodlí po celý den. Podprsenka tak drží na svém místě a ramínka se nezařezávají.

Autor: Timo

Nebyla by to ale podprsenka snů, kdyby nebyla krásná. DreamBra je vyráběna v základních barvách bílé, černé, smetanové a tělové, ale také v nejrůznějších barvičkách jako růžová, modrá, červená, čokoládově hnědá a spoustě dalších. Můžete si také vybrat z nejrůznějších tisků i krajek.

BeautyBra - Pro krásná ňadra

Prakticky ihned po uvedení na trh na jaře 2015 se stala BeautyBra druhou nejoblíbenější podprsenkou Timo. Proč je tak oblíbená? BeautyBra má také bezešvý košíček, ale na rozdíl od podprsenky DreamBra je více otevřený. Speciální tvar košíčku v kombinaci s nízkým středem vám vytvoří krásný výstřih. Podprsenka BeautyBra má také pevný, ale pružný obvod, který je pohodlný a velká ňadra udrží. Díky nízkému středu a velikostem obvodu od 65 a košíčků až do K, je BeautyBra velmi oblíbená i u mladších žen s velkými pevnějšími ňadry. Tomu jsou uzpůsobená i ramínka, která jsou užší než u podprsenky DreamBra, ale zároveň jsou propracované tak, aby se nezařezávaly. S podprsenkou BeautyBra tak můžou mít i dámy s velkými ňadry krásný hluboký výstřih.

 

Autor: Timo

Podprsenky BeautyBra si také můžete koupit v různých barevných a designových provedeních. Základní barvy by neměly chybět v žádném šatníku. Pokud chcete něco výraznějšího, můžete vybírat z barviček i tisků jako květy nebo puntíčky. Krajky se budou hodit nejen při speciálních příležitostech.

Podprsenky DreamBra i BeautyBra můžete zakoupit také jako plavky.

Autor: Timo

 

 

 

O víkendu 8. - 10. 6. jsme pro vás připravili skvělou nákupní akci. Ve vybraných obchodech si budete moci koupit tu nejlepší podprsenku, navíc se slevou až 20 % a dárkem od YVES ROCHER. To rozhodně nesmíte propásnout!
Správná velikost podprsenky
Video se připravuje ...