Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
 
8. 6. - 10. 6. Kupte si podprsenku se slevou až 20 %
 

Máte trojky? Poradíme vám, jak si vybrat podprsenku, která vám bude sedět!

Video se připravuje ...
11. května 2016 | 06:00

Pořídit si padnoucí podprsenku není nic jednoduchého. Pokud máte středně velká ňadra, máte to ovšem nejjednodušší ze všech. Proto jsme se zeptaly odbornice, na co se při nákupu nové podprsenky zaměřit a jaké střihy vám budou nejvíce lichotit.

Na co si dát pozor?

Pokud máte středně velká prsa, lidově trojky, přesněji zhruba velikost 75D až 80G, není pro vás výběr podprsenky až tak složitý. Navíc jsou právě tyto velikosti u mužů nejoblíbenější. I přesto je potřeba při výběru podprsenky dbát na určitá pravidla.

Podprsenka se nesmí v oblasti kostic posouvat ani zvedat, musí být pevně, ale příjemně pevná. Středně velkým ňadrům sluší především podprsenky s níže posazeným středem, pod který se vejde maximálně jeden prst. Jen tak je obvod podprsenky zvolen správně. Aby nám podprsenka vyčarovala krásný dekolt, stačí už jen pevně ukotvená ramínka. Ty se ovšem rozhodně nesmí zařezávat.

Aktuální trendy

Když vám podprsenka padne jako ulitá, ještě zdaleka nemáte vyhráno. I když většinu času není vidět, je i tak velmi důležité, aby vypadala perfektně. A protože i spodní prádlo podléhá trendům, je dobré si je čas od času osvěžit. Aktuálním celosvětovým trendem je barevnost. Podprsenka zkrátka musí být vidět! Vybírejte z oranžových, růžových, blankytně modrých nebo červených kousků, ty jsou právě teď na výsluní. Hodně oblíbené jsou také černé podprsenky s barevnými aplikacemi, které starou známou klasiku rozzáří a dodají jí šmrnc.

O víkendu 8. - 10. 6. jsme pro vás připravili skvělou nákupní akci. Ve vybraných obchodech si budete moci koupit tu nejlepší podprsenku, navíc se slevou až 20 % a dárkem od YVES ROCHER. To rozhodně nesmíte propásnout!
Správná velikost podprsenky
Video se připravuje ...