Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
 
8. 6. - 10. 6. Kupte si podprsenku se slevou až 20 %
 

Naše modely jsou vymazlené – víme, pro koho šijeme

16. května 2016 | 00:00
Prezentace klienta |

Hledá-li žena plných tvarů kvalitní podprsenku, která by jí dobře padla, netlačila, neřezala, unesla její velká prsa o velikosti G nebo H, vytvořila hezký dekolt a dlouho jí vydržela, nemůže nakupovat na tržnici nebo v supermarketu. Kvalitní prádlo tam nenajde.

V takovém případě je dobré obrátit se na profesionály, kteří umějí dobrou podprsenku konstrukčně navrhnout, ušít a při výběru vám odborně poradit.

TRIOLA se výrobou prádla zabývá už téměř sto let. A zatím co mnohé firmy nabízejí designové kousky s velikostmi košů maximálně do D, obléká tato nejstarší a nejzkušenější česká značka české krásky s plnými tvary od velikosti košů B do K a s obvody od 65 do 100.



Skvělá znalost místních poměrů jí umožnila dobře poznat trh a velmi pružně reagovat na jeho změny. TRIOLA neustále provádí detailní analýzy trhu a její produkty jsou odpovědí na jeho požadavky. Získala si velkou důvěryhodnost u zákaznic, je známá vysokou kvalitou a spolehlivostí prádla. Na českém trhu je už více než 95 let, na rozdíl od jiných světových značek šije výhradně v ČR. Má vlastní výrobní závod v Horním Jiřetíně a šije pro české zákaznice, které velmi dobře zná. V současné době vyrábí Triola vlastní prádlo ve třech vlastních značkách:

Like YOU je prádlo pro mladé ženy a dívky s velkými ňadry (a jen se rozhlédněte, kolik jich tu v poslední generaci krásně „narostlo“), s košíčky od velikosti D do K a přitom s obvody pod prsy již od 65. Like YOU má funkční prvky – neměnný obvod z vysoce kvalitního materiálu, na němž závisí pevnost a dokonalá fixace poprsí, funkční ramínka se sníženou elasticitou a snížený střed, který nezasahuje do hlubokých výstřihů, které tyto mladé ženy tak rády nosí.

Autor: Triola


Prádlo TRIOLA je maximálně pohodlné, perfektně tvaruje linie a je zhotoveno z velmi kvalitních a funkčních materiálů, které poskytují stálost a dlouhodobý komfort nošení. TRIOLA jako jedna z mála na trhu nabízí kvalitní prádlo i ve větších velikostech košů a stovkových obvodech. Pro tento sortiment vytvořila funkční, propracované střihy s rozšířenými ramínky, vypodložením, řasením pro asymetrii prsou, se zmenšovacím efektem a řadou dalších úprav.     

Autor: Triola


Charme představuje luxusní dámské prádlo, po kterém sáhnete, chcete-li zdůraznit výjimečnost okamžiku, svůj šarm, krásu a eleganci! Je ušito z prvotřídních materiálů podle osvědčených střihů. V nabídce jsou zastoupeny modely krajkové, tylové, saténové, s hladkými koši, ušitými ze tří dílů (T-šev), s bezešvými (lisovanými) košíčky, které svými liniemi neruší přiléhavé živůtky a topy.

Autor: Triola


TRIOLA přijede za vámi

Své výrobky prodává Triola v 16 firemních prodejnách, v dalších 500 prodejních místech v celé ČR a na Slovensku a také na eshopu. Cílem je mít v každém krajském městě alespoň jednu, aby byl její servis dostupný pokud možno každé ženě. Ve firemních prodejnách poskytuje při nákupu odborné poradenství, tzv. styling – zkušené profesionální stylistky dokáží poradit s vhodným střihem a velikostí, poradí, jak prádlo vybírat, jak je vyzkoušet a jak o ně pečovat, aby si co nejdéle udrželo užitné i estetické vlastnosti. Je všeobecně známá věc, že mnoho žen nezná svou správnou velikost. TRIOLA to chce změnit.

„Soustředíme se především na rozvoj vlastních prodejen, kde můžeme nabídnout při nákupu špičkový servis. Koupit si správnou podprsenku je věda a my chceme ženám co nejlépe pomoci a poradit. Obrovského úspěchu doznal náš unikátní projekt s názvem TRIOLA STYLING TOUR. Funguje už třetím rokem. Profesionální stylistky jezdí do všech regionů ČR a od letošního roku dokonce už i na Slovensko, kde učí ženy, jak vybírat správné velikosti a vhodné střihy prádla právě pro svoji postavu. Dále, jak prádlo zkoušet a jak se o něj starat, aby si dlouho udrželo svoje vlastnosti a pěkný vzhled. Dvě naše stylistky, Žaneta a Eva, už získaly docela velký ohlas a jsou zvány do televizních i rozhlasových pořadů a na speciální akce. Ženy mají se stylingem velmi dobré zkušenosti, samy ho doporučují dál svým známým. I vy si jej můžete bezplatně objednat na styling@triola.cz. Další info na www.triola.cz.

Autor: Triola


V roce 2015 uspořádala Triola v desítkách českých a moravských měst v rámci tohoto poradenského turné celkem 157 stylingů a její dvě profesionální stylistky, Žaneta Ilutanová a Eva Peřinová, kvůli tomu nacestovaly přes 45 000 km,“ objasňuje Michaela Barochová z oddělení vývoje a marketingu.  A také dodává, že velmi dynamicky se rozrůstá Triola klub, jehož členky čerpají mnoho zajímavých výhod a benefitů.

„Nedávno jsme vybudovali eshop s možností osobního odběru na celkem 18 prodejních místech, hlavně v našich firemních prodejnách. Prádlový E-shop s tolika odběrnými místy po celé ČR je unikátní. Zákaznice může prádlo na místě vyzkoušet, nechat si od personálu poradit - a zaplatí z objednávky jen to, co si vybere. V kvalitě služeb na eshopu jsme hodnoceni na heureka.cz excelentně – stupněm 99,“ říká zase vedoucí tohoto projektu, Petr Dohnal.

Autor: Triola


„Dnes samozřejmě využíváme při vývoji a konstrukci modelů, ve skladovém hospodářství, v odděleních obchodu a v celé prodejní síti atd. moderní technologie. I přes mnohé zautomatizované procesy a moderní techniku je výroba podprsenky stále hodně o ruční práci a obrovském umu. Podprsenky navrhuje a šije Triola s láskou, její modely jsou tisíckrát prozkoušené a přímo vymazlené - a je to na výrobcích vidět. Běžná podprsenka se skládá cca ze 40 dílů – ty je třeba ve všech velikostech navrhnout, precizně vymodelovat, nastříhat (resp. vyřezat neb dílky řežou speciální pily), seskládat a s láskou i fortelem sešít. Pod hbitými prsty šiček se za loňský rok mihlo celkem 8 miliónů dílků potřebných k ušití všech podprsenek - košíčky, tunýlky, kostice, krajkové i tylové aplikace, mašličky, zapínání, ramínka i jednotlivé svrchní díly z kilometrů jemných úpletů, žakárů, krajek a vyšívaných tylů“, vysvětluji Alice Krocová, vedoucí výrobního závodu v Horním Jiřetíně.

 

Související články
O víkendu 8. - 10. 6. jsme pro vás připravili skvělou nákupní akci. Ve vybraných obchodech si budete moci koupit tu nejlepší podprsenku, navíc se slevou až 20 % a dárkem od YVES ROCHER. To rozhodně nesmíte propásnout!
Správná velikost podprsenky
Video se připravuje ...