Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C
 
8. 6. - 10. 6. Kupte si podprsenku se slevou až 20 %
 

Na vlastní kůži u podprsenkové guru Heleny Konarovské! Z 85 D je rázem 75 F!

Video se připravuje ...
5. května 2016 | 09:39

V rámci měsíčního projektu Podprsenková revoluce jsme se rozhodly zajít k podprsenkové královně Heleně Konarovské. Naše redaktorka Maruška sebrala odvahu a šla s kůží na trh. Jak dopadla její stará podprsenka a jak vypadala ta nová?

V prodejně spodního prádla Le Chaton ukázala redaktorka Marie odbornici Heleně Konarovské, jakou podprsenku běžně nosí. Hned po svléknutí košile se paní Konarovská zděsila. Maruška totiž předvedla všechny chyby, které české ženy při výběru a nošení podprsenky dělají. Obvod byl příliš volný, zapínání kvůli zbytečně utaženým ramínkům vylézalo téměř až ke krku. Nevhodný byl i pružný materiál košíčků, které musí být pevné. Pružná musí být pouze ramínka.

V nové podprsence se redaktorka cítila jako znovuzrozená! Paní Konarovská totiž zjistila, že má Maruška o deset centimetrů užší záda a o tři čísla větší prsa, než si myslela. Z původní velikosti 85 C se tak během minuty stalo 75 F. Správně zvolená podprsenka vyčarovala Marušce nádherný plný dekolt a donutila ji držet rovná záda.

Video se připravuje ...
Květnová Podprsenková revoluce je tu!

O víkendu 8. - 10. 6. jsme pro vás připravili skvělou nákupní akci. Ve vybraných obchodech si budete moci koupit tu nejlepší podprsenku, navíc se slevou až 20 % a dárkem od YVES ROCHER. To rozhodně nesmíte propásnout!
Správná velikost podprsenky
Video se připravuje ...