Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C
 
8. 6. - 10. 6. Kupte si podprsenku se slevou až 20 %
 

Podprsenka – neopomenutelná podpora

9. května 2016 | 00:00
Prezentace klienta |

Prsa. Sice je mají ženy i muži, ale jen jedno pohlaví nosí podprsenky. Každá dívka asi v pubertě prošla obdobím, kdy bylo potřeba koupit úplně první podprsenku. Pro někoho trapas a stres na celý život, pro druhého naprostá pohoda. Tak jako tak jsme zjistily, že bez této podpory se v životě neobejdeme. Naučily jsme se, jaký střih nám sedí a jakou velikost kupovat. Jste si ale jisté, že nosíte tu správnou „podprdu“?

Časté chyby ve výběru podprsenky

Přestože podprsenku nosí ženy celý život, kupují většinou špatnou velikost, na kterou si během života zvykly, a volí nevhodný tvar košíčku. Ač to vypadá jako lež. Opak je pravdou. Výběr podprsenky má svá pravidla. Koupě té pravé se někdy může rovnat až náročné magii. Existuje několik chyb, které ženy při výběru spodního prádla provádí zcela pravidelně.

Video se připravuje ...
 • VIDEO: Petrklíč Frýdek Místek

Špatný obvod pod prsy

U nevhodně zvolené podprsenky „utíká“ zapínání k šíji, pás kolem obvodu „cestuje“ podél těla a ramínka padají z ramen, přestože mají dobře nastavenou délku. V případě malého košíčku ale většího obvodu se pás kolem obvodu vytahuje nahoru. Takto vybraná podprsenka rozhodně není kvalitní oporou.

Délka ramínek

Každá jistě alespoň jednou zažila špatně nastavená ramínka. Jako odměnu za to měla vyrytý vzor látky ve své kůži. Ramínka se tedy zařezávají a tlačí a často také způsobují bolest za krkem.

Velikost košíčku

Všimla jste si někdy kolegyně, které se vylévala prsa z košíčku? Není to pěkný pohled, že ano. S jistotou jste věděla, že podprsenka, kterou zvolila, není ta ideální. Dalším znakem špatné velikosti košíčku je nedoléhání můstku mezi prsy, zabořené kostice do prsní tkáně a v horším případě odřeniny od ramínek.

Co je důležité, když máte velká prsa?

Ženy s velkými prsy by si při výběru podprsenky měly nechat dát obzvlášť záležet a nešetřit. Kvalitní prádlo činí důležitou oporu. Díky němu se budete cítit dobře a sebevědomě. Zaměřit byste se měly na šířku ramínek. V případě obdařených žen, je vždy lepší mít širší ramínka, aby se nezařezávala a vytvářela tak dobrou podporu. Právě takovou podprsenkou je pěnová podprsenka Adamari Spacer. Ta je díky své revoluční technologii výjimečně pohodlná. Zaručuje to zejména košíček vyrobený z pěnového trojsendviče, který je pletený na stroji s jemnou horní a spodní vrstvou a zvlněnou vláknovou vrstvou uvnitř, která zaručuje tvar a ohebnost. Díky této technologii vznikají malé vzduchové kapsy, umožňující prodyšnost a tím i komfort pro vaši pokožku. Tato podprsenka navíc díky svým vlastnostem krásně přilne k tělu.

Autor: Petrklíč Frýdek Místek

Široký výběr pro každou ženu

Pokud nejste majitelkou bujných vnad a jste spíše sportovně zaměřená, je pro vás jasnou volbou pohodlná sportovní podprsenka. Velice oblíbeným druhem spodního prádla jsou mezi ženami hladké podprsenky, které nevykreslují pod přiléhavým tričkem žádné vzory jako krajkové prádlo. Jestli ale chcete užít romantický večer a překvapit partnera luxusním prádlem bez zaváhání sáhnete právě po krajce. Kromě zmíněných typů podprsenek jich obchody v dnešní době nabízí daleko více. Možnosti jsou téměř neomezené. Záleží ale vždy na vašem stylu, příležitosti a samozřejmě finanční situaci.

Širokou nabídku podprsenek najdete na www.petrklic.cz

 

O víkendu 8. - 10. 6. jsme pro vás připravili skvělou nákupní akci. Ve vybraných obchodech si budete moci koupit tu nejlepší podprsenku, navíc se slevou až 20 % a dárkem od YVES ROCHER. To rozhodně nesmíte propásnout!
Správná velikost podprsenky
Video se připravuje ...