Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C
 
8. 6. - 10. 6. Kupte si podprsenku se slevou až 20 %
 

Slavné ženy s velkými ňadry: Vypadají vulgárně, nebo rafinovaně?

7. května 2018 | 06:00

Velká ňadra vždy přitahovala velkou pozornost, zejména mužů. Ne vždy však znamenají krásu. Některé ženy je totiž neumějí nosit a působí občas spíše směšně, jiné jsou ale zase rafinované a svůdné.

Spousta žen, které mají menší prsy, závidí těm s velkými. Velká ňadra mohou být hezká, ale také vulgární nebo velmi nepraktická. Ženy s velkými prsy to mohou potvrdit. Mají problém se zády nebo se sháněním podprsenky. Svrchní oblečení mnohdy nezapnou a topům se špagetovými ramínky by se měly vyhýbat. Navíc žena nikdy neví, jestli se o ni muž zajímá díky bujnému dekoltu, nebo pro ni samotnou.

Některé celebrity si na svých velkých ňadrech založily kariéru. Dávají své vnady na odiv pánskému publiku a nebojí se je ukázat naplno. Přesto s nimi nebyly vždycky smířené. Kim Kardashian říká, že jako malá plakala, aby jí prsa už dál nerostla. Její otec jí řekl: „Tvé tělo je jedinečné a později bude přitahovat pozornost mnoha mužů. Nejdůležitější je, že jsi krásná dívka. Musíš pochopit svou cenu.”

Na slavné ženy s velkými ňadry se podívejte do naší fotogalerie:

Autor: Markéta Tošnarová
O víkendu 8. - 10. 6. jsme pro vás připravili skvělou nákupní akci. Ve vybraných obchodech si budete moci koupit tu nejlepší podprsenku, navíc se slevou až 20 % a dárkem od YVES ROCHER. To rozhodně nesmíte propásnout!
Správná velikost podprsenky
Video se připravuje ...