Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Noční prádlo prozradí vaši osobnost: Jste romantička, nebo (s)vůdkyně?

25. října 2019 | 06:00

Každý večer jdete spát a to, co máte na sobě, o vás mnohé vypovídá. To, jestli milujete pohodlné pyžamo, krajkovou košilku nebo třeba pánskou košili, říká hodně o vaší povaze. Pojďte se o sobě něco dozvědět!

Napadlo vás někdy, že i volba nočního úboru o vás něco může říct? Zjistěte, zda máte smysl pro humor nebo dáváte přednost svádění. V naší fotogalerii se pak navíc můžete podívat na to nejhezčí noční prádlo, které právě teď najdete v obchodech:

Pyžamo

Pyžama milují pohodářky. Nikdy se příliš s volbou oblečení nestresují a vezmou si to první, po čem sáhnou. Jediný požadavek je ten, aby to, co nosí, bylo pohodlné. A jestli jsou sexy, příliš neřeší. Navíc milují to, že pokud mají volný den, nemusí se ráno ani převlékat a užijí si domácí pohodu právě v oblíbeném pyžamu.

Klasická noční košile

Tyto košilky mívají dlouhé rukávy, mohou mít i knoflíčky a někdy se zdá, že jsou spíš pro starší ročníky. Nemusí tomu ale tak být, takové košilky si vybírají ženy, které vyznávají tradice, jsou realistky, ale zároveň v sobě mají dostatek optimismu. Také nerady riskují a mají rády jistotu.

Sexy košilka

Ženy, které volí sexy košilky, si velmi zakládají na svém vzhledu. V pěkném modelu si připadají výjimečné a hledají zejména kousky ze saténu, s krajkou, šněrováním a různými průstřihy. Mají rády luxus, jsou rády rozmazlovány a rády provokují. 

Pánský kousek i na noc

Pokud máte na spaní nejraději partnerovu košili nebo kousek, který ji připomíná, nejspíše jste sebevědomá žena s předpoklady k vůdcovství. Máte ráda vše pod kontrolou od domácnosti až po zaměstnání. To vy doma "nosíte kalhoty".

Netradiční overal

Od svého nočního úboru očekáváte pohodlnost, ale také trochu svůdnosti. Nemáte ráda dlouhé rukávy, ale zároveň nechcete příliš vyzývavé kousky. Vy jste jasná romantička! Nejvíc vás bude bavit overal s květinami či jemnou krajkou.

Infantilní kousky

Pokud milujete kousky s vtipnými nápisy, obrázky medvídků či jinými potisky, jste to právě vy, kdo nikdy nezkazí žádnou legraci. Klasika vám připadá spíše nudná, ráda se smějete a s humorem zvládnete zkrátka vše.

Podívejte se, v čem ženy spaly před 100 lety:

Video se připravuje ...
I pyžama mají své dějiny. Podívejte se v čem ženy spávaly • VIDEO: Glamour magazine

Autor: Markéta Luštincová